Εκδήλωση του EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

737

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στον Βόλο.

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και  του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.

Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της OramaGroup.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν. Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/volos/

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30)

Πού: Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος 382 21)

Website: StartingUp.eu/roadshow/volos/

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu

 

 

GOLD Διαφήμιση