Επιχειρήσεις και επιχειρηματίες στα όρια του νευρικού κλονισμού… Του Χρήστου Μακαρώνη  

286

Νομίζω ότι είναι καιρός και μάλλον άργησα να γράψω ένα άρθρο που να αφορά γενικά τις επιχειρήσεις, γενικότερα τους επιχειρηματίες που προσπαθούν με “νύχια και με δόντια” να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις που ως ιδιοκτήτες διευθύνουν και δίνουν μάχη να μην απολύσουν κανέναν. Σε εποχές που δίνονται μάχες να κρατηθούν θέσεις εργασίας και να γίνουν απολύσεις παρά την κρίση που έχει γίνει μακρόχρονη με την πανδημία αυτή.

Δεν είμαι ειδικός και ούτε ποτέ έπαιξα αυτό τον ρόλο, ούτε του ξερόλα που δυστυχώς είναι της μόδας πλέον… Όλοι να μιλάμε για όλα χωρίς καν να τα γνωρίζουμε ή να έχουμε ασχοληθεί έστω στο ελάχιστο. Κάτι που κατά κόρον γίνεται στα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα τον τελευταίο καιρό… Μέσα από αυτό το άρθρο μου θα γράψω για επιχείρηση που γνωρίζω προσωπικά το κύριο μέτοχό της. Μιλώ για την “ΚΑΒΑ ΝΕΚΤΑΡ” και τον ιδιοκτήτη της κ. Γεώργιο Τσιακαλάκη, παιδικό φίλο & αδερφό μου. Θα μπορούσα να το κάνω χρόνια τώρα, αλλά δεν το συνηθίζω και δεν το συνηθίζουμε επίσης ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο  TMPRESS να γράφουμε άρθρα για να κάνουμε διαφήμιση στον οποιονδήποτε!!! Δεν είναι εξάλλου αυτός ο σκοπός του δικτύου μας.

 

Η “ΚΑΒΑ ΝΕΚΤΑΡ”, είναι μια επιχείρηση 35 και πλέον ετών, που εμπορεύεται αναψυκτικά και ποτά. Μία από τις πρώτες στο είδος της.  Επιχείρηση που ο κ. Τσιακαλάκης και ο συνέταιρός του ίδρυσαν και φρόντισαν να την κάνουν μια μεγάλη  υγιή εταιρεία που δίνει δουλειά σε 50, ίσως και περισσότερα, άτομα. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ο φίλος – αδερφός Γιώργος, έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό ιδιόκτητο χώρο στην Ερμού 121, μια υψηλού κόστους επένδυση που με προσωπική και ατέλειωτη εργασία, μεράκι και πολύ αγάπη, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στο χώρο της σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό. Στον πρώτο όροφο κυριαρχεί το υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο, το “ΧΕΛΩΝΑ”, με προσεγμένο μενού και με την καλύτερη θέα στην Αθήνα, στην Ακρόπολη και στην περιοχή γύρω από αυτή. Υπάρχει και το Cafe μέσα στον χώρο των πωλήσεων ποτών, εξαιρετικών κρασιών, κ.λπ.

Να ευχηθώ υπομονή στον φίλο – αδερφό Γεώργιο Τσιακαλάκη και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, τη σειρά τους. Για μένα προέχει και θα προέχει πάντα η υγεία και μετά όλα τα άλλα που είμαι σίγουρος ότι θα πάνε πολύ καλά, λόγω του επαγγελματισμού και της ευγένειας του ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων αυτών, που προανέφερα. Τώρα για εμάς εδώ στο TMPRESS και για εμένα ως ενεργό πολίτη της Νέας Ιωνίας, μας ενδιαφέρει να ανοίξουν όλα τα καταστήματα και να μην υπάρχουν λουκέτα σε κανένα κλάδο. Περισσότερο να μη δούμε ένα νέο κύκλο ανέργων στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα αυτό, αλλά και για τη Νέα Ιωνία που ζούμε.

Ας είμαστε αισιόδοξοι, όσο αυτό είναι εφικτό στις υπάρχουσες συνθήκες και όλα θα πάνε καλά!!!

 

GOLD Διαφήμιση