Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΟΥΡΗ

1376

” Στην συνεδρίαση της Τετάρτης η παράταξη μας έφερε ένα σοβαρό θέμα ζητώντας να συζητηθούν συγκεκριμένα προβλήματα των σχολικών μονάδων της πόλης μας ,των χρεών των κυλικείων και των χρεών των σχολικών  επιτροπών προς ΔΕΚΟ,  ΙΚΑ,  Δημόσιο και τρίτους.

Επίσης ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην υπόθεση Σπράου και πολλά άλλα.

Στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του ο αντιδήμαρχος ενώ είπε ότι θα απαντήσει σε όλα , απλά με γενικολογίες και ύφος που δηλώνει αμηχανία και εμπάθεια έδωσε ενα κείμενο στη δημοσιότητα που δεν θα σχολιάσουμε. Οι συμπολίτες μας θα διαβάσουν οσα αναφέραμε στην εισήγησή  μας και όσα αναφέρει ο κύριος Κωστάκης ως απαντήσεις και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Για τα προβλήματα των σχολείων οτι αναφέρουμε τα αναφέρει και στο έγγραφο της η ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της πόλης μας σε δυο έγγραφα που έχει στείλει στον Δήμο και περιμένει να συζητηθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ακόμα βέβαια ο αντιδήμαρχος τους αγνοεί. Αν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσουμε τα σχετικά έγγραφα.

Εμείς περιμένουμε απαντήσεις. Η πόλη απαιτεί απαντήσεις. Ο αντιδήμαρχος οφείλει να τις δώσει χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τον νηφάλιο τρόπο τοποθέτησης του κυρίου Γκότση. Αν δεν υπάρχουν απαντήσεις οι φωνές και τα επιθετικά σχόλια δεν βοηθούν. Και άλλες φορές ο αντιδήμαρχος έχει ξεφύγει με βρισιές  και κατόπιν ζητούσε συγνώμη. Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις και είναι καθήκον κάποιων να τις δώσουν με ψυχραιμία και σοβαρότητα”

 

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

GOLD Διαφήμιση