Η δημοτική παράταξη “δημιουργία αλληλεγγύη” καταθέτει αίτημα για διεξαγωγή δια ζώσης συνεδριάσεων του ΔΣ.

648

 

Η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” καταθέτει αίτημα για διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας εφεξής στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Κύριε Πρόεδρε,
θεωρούμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για προσπάθεια συνεννόησης μέσω τηλεδιασκέψεων με την Δήμαρχο. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές σας η στάση της, η απουσία της από την κάμερα αλλά και η άρνησή της να απαντήσει στις ερωτήσεις απαξιώνει συνειδητά τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις της Αντιπολίτευσης.
Αιτούμαστε ως εκ τούτου, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται από τον Οκτώβριο δια ζώσης, λαμβανομένων όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία. Πρόταση που αποτελεί άλλωστε, αίτημα όλης της Αντιπολίτευσης.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”
Παναγιώτης Μανούρης

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χριστοδούλου Βασίλειος – Καναβός Μιλτιάδης – Τσομπάνογλου Φώτιος – Λάμπρου
Χαράλαμπος – Λαζαρίδης Ιωάννης – Κλάρα Αναστασία – Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος –
Σκευοφύλαξ Σωτήριος – Αναμουρλόγλου Χρήστος – Τσιακαλάκης Γεώργιος – Αγγελακοπούλου
Αναστασία Ελένη – Στέφας Γεώργιος – Ναϊσίδου Σοφία – Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

Εμάς στο TMPRESS, δεν μας βρίσκει και τόσο σύμφωνους η απαίτηση όλης της δημοτικής αντιπολίτευσης για διεξαγωγή δια ζώσης των δημοτικών συνεδριάσεων της Νέας Ιωνίας. αλλά όπως παρουσιάζεται στο σχετικό έγγραφο της δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει. Διότι υπάρχει μεν η συνεχιζόμενη αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού, στην Αττική και σε όλη τη χώρα, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας, όμως η στάση της δημοτικής αρχής και της δημάρχου δεν προσφέρει θετικά όλο αυτό το διάστημα στο θεσμικό ρόλο της και χρησιμοποιεί τις τηλεδιασκέψεις για αποφυγή απαντήσεων ή διαλόγου με το σύνολο της αντιπολίτευσης, κάτι που πρέπει να σταματήσει το γρηγορότερο.

 

 

GOLD Διαφήμιση