Η καθαριότητα στο Δήμο Νέας Ιωνίας… Ένα σύντομο ανέκδοτο!!! Του Χρήστου Μακαρώνη

401

Ήρθε ο κατάλληλος χρόνος να συζητήσουμε, ουσιαστικά, για τους «καθαρούς δρόμους» στο Δήμο της Νέας Ιωνίας. Κάτι που δεν υπάρχει και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα ξεπέρασε το κόκκινο.

Φυσικά αυτό δεν οφείλεται εδώ στους υπαλλήλους καθαριότητας, αλλά στην καθοδήγηση που δίνεται στο έργο τους από την αρμόδια Αντιδήμαρχο. Η οποία κρατάει μια στάση που φτάνει τα όρια της ανικανότητας και είναι λογικό, αφού ασχολείται με άλλα πράγματα και όχι με αυτά που της ανατέθηκαν στη θέση της.

Δεν τα λέει ο «κακός» Μακαρώνης, όπως συνηθίζουν με ευκολία να με χαρακτηρίζουν μερικοί «πονηροί» για να καλύψουν τη δική τους ανεπάρκεια σε πολλά θέματα στη διοίκηση του δήμου, αλλά δυστυχώς μεγάλο μέρος των δημοτών σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας. Που βλέπουν την βρωμιά έξω από την πόρτα τους καθημερινά να μεγαλώνει και τον Δήμο να αδιαφορεί για αυτό, εάν όχι να τους περιπαίζει.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι η μόνη αλήθεια. Όταν ως Αντιδήμαρχος, ως δημοτική αρχή, αντί να αφιερώνουμε τον ανάλογο χρόνο στις υπηρεσίες του δήμου, που χρειάζεται την καθημερινή παρουσία και δράση μας από άκρη σε άκρη για να πηγαίνουν όλα σωστά, τον αφιερώνουμε στα κοινωνικά δίκτυα και στο παρασκήνιο για τα εσωτερικά των συλλόγων ή των σωματείων, φτιάχνοντας παράλληλα δικά μας για ψηφαλάκια, τότε τι καλό να περιμένουμε για αυτή την πόλη; Πληρωνόσαστε ως Αντιδήμαρχος για αυτό, όχι για τα άλλα, με το ξεχνάτε. Η αδιαφορία σας πληρώνεται από το υστέρημα των δημοτών και το θυμούνται καλά.

Τα λουλουδάκια και τα βαψιματάκια δεν είναι αρκετά για να κοροϊδέψουν τους ιθαγενείς. Δεν μπορούν να ανέχονται πια, να τους πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να θέλεις να σε χειροκροτούν!  Μπόχα μεγάλη και είμαστε ακόμη στην αρχή του καλοκαιριού, ποντίκια και αρουραίοι που βγαίνουν άφοβα στους δρόμους, κατσαρίδες & άλλα παράσιτα παντού. Όταν δεν απολυμαίνεις και δεν καθαρίζεις σωστά δρόμους και φρεάτια, μέχρι και κροκόδειλους θα δούμε να βγαίνουν σε λίγο από τον Ποδονίφτη…

Κλείνοντας, θα σας τονίσω εκεί στη διοίκηση, στη δημοτική αρχή, κάτι σημαντικό που το ξεχνάτε. Ο κάθε δημότης,  έχει τα δικά του μάτια και βλέπει. Έχει τα δικά του αυτιά και ακούει. Τη δική του κρίση και κρίνει. Όλοι μας πληρώνουμε δημοτικά τέλη και φόρους, δικαιούμαστε τις παροχές αυτές, δεν μας τις χαρίζετε! Εάν κατανοείτε ότι αδυνατείτε να τις προσφέρετε  μη μας χρεώνετε για αυτό. Μας αρκεί η ανικανότητά σας!

GOLD Διαφήμιση