ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΦΕΝΙ): ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

591

Με αυτή την ανοικτή επιστολή, η οποία κρίθηκε αναγκαία από τη διοίκηση της ΦΕΝΙ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποια περίεργα γεγονότα που συμβαίνουν ξαφνικά στη Νέα Ιωνία και αφορούν άμεσα τη Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ).

Έγινε μια απαράδεκτη ενέργεια κατά της Αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας, κας Γκέλλυ Σακαλλόγλου. Η οποία, φυσικά δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αντίθετα μας εξοργίζει. Κάποιος, κάποια, ή και κάποιοι, νομίζοντας ότι κάνουν κάτι σπουδαίο, έκοψαν ένα δημοσίευμα που μας αναφέρει σε έντυπο του τοπικού τύπου της πόλης μας και το κόλλησαν -προκλητικά- στην είσοδο του σπιτιού της κας Αντιδημάρχου.

Αφήνοντας να περνάει στον κόσμο η εντύπωση, ότι η Φιλοζωική μας Ένωση, διαμαρτύρεται με τέτοιες ενέργειες. Ή και προσπαθώντας προβοκατόρικα να μας εκθέσει & έτσι να φύγει από τη δημοσιότητα το τόσο σημαντικό, μακροχρόνιο, έργο μας.

Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη, καταλήξαμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι προβοκάτσια, γίνεται εσκεμμένα σε βάρος μας προσπαθώντας να βλάψει την αξιοπιστία μας στην τοπική κοινωνία και να απομακρύνει τον κόσμο της από το τόσο σημαντικό έργο μας για τα αδέσποτα. Το οποίο έχει αναγνωριστεί και επιβραβευτεί με την υποστήριξη των πολιτών, αλλά και των θεσμικών οργάνων της πολιτείας στην περιοχή μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να στραφούμε και νομικά, εάν χρειαστεί, κατά όσων προσπαθούν να βλάψουν την προσφορά μας, την ιστορία μας. Η όποια διαμαρτυρία μας μέχρι σήμερα, ήταν επίσημη και δημόσια μέσα από έγγραφα και τηλέφωνα στις αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι θα συνεχιστεί.

Η διχόνοια κάθε μορφής, δεν έχει θέση στο χώρο της φιλοζωίας και ούτε θα αποκτήσει. Όσο και αν κάποιοι που δεν γνωρίζουμε θέλουν να το πετύχουν με οποιοδήποτε μέσο. Διαφορετικές προσεγγίσεις μπορεί να  υπάρχουν, αλλά όχι αυτό.

‘Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν κάμερες στον χώρο αυτό και εύκολα μπορεί να δει ο ιδιοκτήτης ποιος, ποια ή ποιοι έκαναν αυτή την επιπόλαια, αλλά καταδικαστέα ενέργεια. Προχωρώντας σε νομικές ή όχι ενέργειες, ή απαιτώντας μια δημόσια συγγνώμη.

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ), με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στη συνέχεια θα επιλέξει τη στάση της σε όσους προκάλεσαν αυτό το πρόβλημα, εσκεμμένα ή μη.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΝΙ

ΣΗΜ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΚΦΡΑΣΗ”.

GOLD Διαφήμιση