ΔΑΣ – ΟΤΑ Δήμου Ν. Ιωνίας: Την Δευτέρα 30 Μάρτη συνάδελφος εργάτης καθαριότητας που εργάζεται στο σκαλί του απορριμματοφόρου χτύπησε σοβαρά…

706

Την Δευτέρα 30 Μάρτη συνάδελφος εργάτης καθαριότητας που εργάζεται στο σκαλί του απορριμματοφόρου χτύπησε σοβαρά μετά από πτώση του στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί και να χειρουργηθεί στον αγκώνα, ενώ έχει τραυματισθεί και στα πλευρά. Θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να επανέλθει στην εργασία του.

Του ευχόμαστε περαστικά και καλή δύναμη σε αυτόν και την οικογένειά του.

Για τους συναδέλφους που εργάζονται στη καθαριότητα στους δήμους τα συχνά εργατικά “ατυχήματα” είναι η μόνη κανονικότητα που έχουν γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Πως να μην είναι άλλωστε, όταν για παράδειγμα στον Δήμο μας, με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών, δεν έχουν πάρει μέσα ατομικής προστασίας από το 2017. Ο συνάδελφος που τραυματίστηκε δούλευε με παπούτσια που είχε αγοράσει ο ίδιος! Είναι μεγάλες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής.

Η πανδημία του κορονοϊού δυσκόλεψε περισσότερο τις συνθήκες εργασίας και ανέδειξε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ελλείψεις σε προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας. Η εντατικοποίηση της εργασίας έχει βαρέσει κόκκινο. Οι συνάδελφοι με υπευθυνότητα και συνείδηση της κρίσιμης κατάστασης δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά την υγεία και την ασφάλειά τους.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή τώρα να δώσει τα μέσα ατομικής προστασίας που δικαιούνται οι συνάδελφοι.

Απαιτούμε να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του εργατικού “ατυχήματος”.

Τώρα να γίνουν προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία.

Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι συμβασιούχοι

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την ώρα που η κυβέρνηση και το κεφάλαιο ετοιμάζουν να μας φορτώσουν για μία ακόμα φορά το λογαριασμό μιας κρίσης, εμείς που δίνουμε καθημερινά την μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πρέπει να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση των πραγματικών αναγκών μας. Δεν πρέπει, και δεν θα τους αφήσουμε, να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας μετά τη λήξη της βάρδιάς μας.

Στην ανεξάρτητη δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”, με τον Χρήστο Μακαρώνη, ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, σας έχουμε δύο συνεντεύξεις έκπληξη! Οι κύριοι Γιάννης Λαζαρίδης αντιπρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ και δημοτικός σύμβουλος μας μιλά για την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ & το Νοσοκομείο ‘ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» & ο Ηλίας Γκαραβέλας προπονητής στίβου του «ΙΚΑΡΟΥ» μας μιλά για τον αθλητισμό, τους νέους και την άθληση όλων μας. Απαντούν σε όλες της ερωτήσεις μας Ζωντανά & τηλεφωνικά. Έχουμε επίσης νέα, ειδήσεις και σημαντικές ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!    

 

https://www.youtube.com/watch?v=DxYPDyxEsfY

GOLD Διαφήμιση