ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

2027

Αφού η δημοτική παράταξη του κ. Δημάρχου Νέας Ιωνίας έχει πάρει την κατιούσα –εδώ και καιρό- και λόγω ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ηρακλής Γκότσης, σε πλαίσια πανικού για τη μετέπειτα πορεία του ιδίου και της παράταξής του, επιτίθεται και ειρωνεύεται και απειλεί τους πάντες που δεν ταυτίζονται ή δεν συμφωνούν μαζί του.

Την ίδια στάση κράτησε και σε εμένα, την Τετάρτη 13/12/2017, βράδυ και ώρα περίπου 11.30μ.μ. Το να μη συμφωνείς με τον Χρήστο Μακαρώνη και τον κάθε Μακαρώνη κ. Δήμαρχε είναι δικαίωμα σου, όπως και το ακριβώς αντίθετο. Το να πίνεις –ασταμάτητα- βαριά οινοπνευματώδη ποτά μέσα στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν είναι δικαίωμά σου. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, πήγαινε στο ΣΠΙΤΙ σου, αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου ή έχεις βαρεθεί το ρόλο του Δημάρχου.  Χρειαζόμαστε ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ Δήμαρχους με τα προσόντα τους σε πλήρη χρήση και προς όφελος του δημότη. Και εσύ αυτό δεν είσαι, ούτε μπορείς να το επικαλεστείς πιά! Ως δημοσιογραφικό μέσο ενημέρωσης, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πολίτες της πόλης μας για τα «κατορθώματα» σου. Αλλά και να στραφούμε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας τα ΗΧΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΑ, φτάνοντας και στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ

Υ.Γ. Ήρθε η ώρα να πας στο σπίτι του κ. Δήμαρχε. Δεν σε θέλουμε και δεν προσφέρεις τίποτα πια. Ίσως η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σου να είναι μια λύση…

 

 

GOLD Διαφήμιση