Ξεχάσαμε τις σημαίες ενώ όλα στολίζονται… Του Γιάννη Βέλλη

699

Γιορτές έρχονται, είπα να αγιάσω αυτές τις μέρες, αλλά η κα Δήμαρχος δεν με αφήνει… Γιατί θα ρωτήσετε; Δεν στολίζει το Δημαρχείο και όλη την πόλη; Μέχρι και τον πεζόδρομο έφτιαξε που έκανες αναφορά την τελευταία φορά.

Δεν λέω, τον έφτιαξε και την Νέα Ιωνία την στολίζει για να είναι στο εορταστικό πνεύμα. Άσχετα τον τρόπο που επιλέγει και που πολλοί, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, διαφωνούν.

Όμως αυτό που μου φαίνεται υποκριτικό είναι να βάζει τη σημαία του Βυζαντίου, αυτή που κατά βάση χρησιμοποιείτε από κάποιους εκκλησιαστικούς κύκλους μόνο πια και από κάποιους εθνικόφρονες, χωρίς να ρωτήσει κανένα και χωρίς να είναι μέσα στο πλαίσιο των δήμων κάτι τέτοιο, στην είσοδο του Δημαρχείου μαζί με τις άλλες και από την άλλη να την αφήνει μαζί με τις άλλες σε μια άθλια κατάσταση.

Να βρωμάνε κυριολεκτικά από τη σκόνη και την απλυσιά  και η Ελληνική σημαία, η επίσημη της χώρας μας, να είναι κουρελιασμένη…

Ελπίζω μετά την ανάγνωση του μικρού αυτού άρθρου μου, να την αλλάξει άμεσα και να τις στείλει τις υπόλοιπες σε πλυντήριο για καθαρισμό.

Καλές γιορτές σε όλες και όλους. Με το νέο έτος να είναι καλύτερο και χωρίς πανδημίες.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ

GOLD Διαφήμιση