Προς: Δ.Σ. Α.Γ.Σ. «Ανατολή» Επιστολή από Μέλη

1342

Αγαπητέ πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ.,

Θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την παραίτησή μας από μέλη του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» για τους παρακάτω λόγους:

  1. Η τακτική που ακολουθείται, από τα μέλη του ΔΣ της πλειοψηφούσας παράταξης, δεν συνάδει ούτε με την ηθική αλλά ούτε με τα αθλητικά ιδεώδη που υπηρετούμε.
  2. Υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι γίνονται κρυφές συνεδριάσεις των μελών της πλειοψηφούσας παράταξης και λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην των υπολοίπων μελών του ΔΣ, είτε για συνεργασίες προπονητών, είτε για τις αποχωρήσεις τους
  3. Χωρίς καμιά ενημέρωσή μας, βγαίνουν ανακοινώσεις δημόσια.
  4. Θεωρούμε απαράδεχτη τη χρήση του επίσημου λογαριασμού e-mail του συλλόγου από την παράταξη «Η Ανατολή δε θα δύσει ποτέ» για την κοινοποίηση καταγγελίας προς τα μέλη του συλλόγου σχετικά με τις παραιτήσεις των προπονητών.  Η κοινοποίηση αυτή έγινε χωρίς να έχουμε ενημερωθεί, ως έπρεπε, και να υπάρχει έγκριση του ΔΣ.
  5. Θεωρούμε επίσης απαράδεκτη την καταγγελία που δημοσιοποιήθηκε στον τοπικό τύπο από τα μέλη της παράταξης «Η Ανατολή δεν θα δύσει ποτέ», μέσω της οποίας εξαπολύουν λάσπη κατά των παραιτηθέντων  προπονητών.
  6. Ποτέ ως γονείς, δεν θα φανταζόμασταν, ότι θα φτάναμε στην δυσάρεστη θέση να απειλούμε με τιμωρία ανήλικα παιδιά, βγάζοντας μια ανακοίνωση ως σύλλογος « ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ» στον τοπικό τύπο.   Αυτό συνέβει χωρίς να μας έχει ενημερώσει κανείς.
  7. Τέτοιου είδους τακτικές μας βρίσκουν αντίθετους, τις καταγγέλλουμε και τις θεωρούμε κακοήθεις και αναχρονιστικές.
  8. Τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης που κατέχουν και τις κύριες θέσεις του ΔΣ λειτουργούν αντιδημοκρατικά και αντικαταστατικά, αφού από τον Απρίλιο δεν έχουν κρατηθεί πρακτικά ΔΣ, δεν μας δίνουν αντίγραφα ακόμη και μετά από αίτημά μας στις 20/9/2017 προς τον γ.γ. κο Ν. Κοντουδάκη. Αμφιβάλουμε βέβαια αν υπάρχουν πρωτότυπα πρακτικά, αφού μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάτι ούτε έχουμε υπογράψει σχεδόν τίποτα εκτός της σύστασης σε σώμα του ΔΣ.
  9. Η πρόθεσή μας ήταν να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά και όχι να στερούμε τις μελλοντικές τους επιδιώξεις και οράματα με κατάπτυστες ανακοινώσεις, προτάσσοντας μόνο το εγωιστικό πάθος για προσωπική προβολή.

Η συνύπαρξη μας ως μέλη της «ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ» στο ΔΣ του ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ», ως εκ τούτου κρίνεται αδύνατη, αφού δεν υπάρχει καμιά συνεργασία με τέτοιου είδους συμπεριφορές απέναντί μας, και δεν μπορούμε να υπομένουμε την σπήλωση και τον δημόσιο διασυρμό προσώπων.

 

Με εκτίμηση

Τα μέλη του ΔΣ ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

Λάμπρου Χαράλαμπος

Παπαθανασόπουλος Κων/νος

Σαλμάς Χαρίλαος

Βασιλείου Αγάπιος

Το μέλος της Ε.Ε.

Στυλιανίδης Ιούλιος

GOLD Διαφήμιση