Ανοιχτή επιστολή του πρ. πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου… όλοι μαζί για την νίκη της δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

1073

Αγαπητοί συμπολίτες.

Στις εκλογές του 2010 για πρώτη φορά εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που έλαβα και από το 2014 ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Δυστυχώς, η Παράταξη με την οποία εκλέχθηκα, έπαψε να αποτελεί έμπνευση για εμένα ενώ είναι φανερό πλέον στους Δημότες, ότι έχει κλείσει τον κύκλο της. Προχώρησα λοιπόν  τον Νοέμβρη της προηγούμενης χρονιάς στην παραίτηση μου τόσο  από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και από Δημοτικός Σύμβουλος.

Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο, ότι η Παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα νέο σχέδιο πνοής για τη Νέα Ιωνία, είναι η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης.

Θεωρώ πλέον, ότι είναι ο πολιτικός και ο άνθρωπος, ο οποίος έχει συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για την πόλη μας. Γι’αυτόν τον λόγο και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφασίσαμε από κοινού την πολιτική μας συμπόρευση, και την συνεργασία  μου με την δημοτική Παράταξη  «Δημιουργία Αλληλεγγύη».

 

 

Χρήστος Αναμουρλόγλου

GOLD Διαφήμιση