ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων – Bazaar – Γεν. Συνέλευση

3430

Επιτελούς έγινε, στη Νέα Ιωνία Αττικής, γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Αυτό, χάρη στη μεγάλη κι ακούραστη προσπάθεια της “Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας”, ιδιαίτερα της Πρόεδρου της, κας Στέλλας Κοκοτζή. Την εκδήλωση, επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας της “Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας”, κ. Χρήστος Μακαρώνης.

Στην αρχή, καλωσόρισε το πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε και το ευχαρίστησε, όπως κι όλους τους συμμετέχοντες για την αφιλοκερδή στήριξή τους. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Νέας Ιωνίας,  που συνδιοργάνωσε με την Φ.Ε.Ν.Ι. την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση, ειδικότερα τον Δήμαρχο, κ. Ηρακλή Γκότση και τον αρμόδιο  Αντιδήμαρχο, κ. Χρήστο Κανλή.

Έγινε μια πολύ καλή αρχή, που ευελπιστούμε να συνεχιστεί και να μεγαλώσει, πάντα με τη βοήθεια της εκάστοτε Δημοτικής αρχής, μα πάνω απ’ όλα με την βοήθεια των  μελών & φίλων της “Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας”, τόνισε ο κ. Χρήστος Μακαρώνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ: στην ¨ΙΡΙΔΑ¨ και στην ψυχολόγο κα Νατάσα Βακαλόπουλου, στην κα Δέσποινα Γεωργατζή και στην θεατρική της ομάδα, στα παιδία του 1ου Δημοτικού Σχολειού της Α2 και της Γ1 τάξης και τις δασκάλες τους, κα Σφακιανάκη & κα Στρατάκη.

Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή: ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης με την σύζυγό του κα Ελένη Γκότση, η αναπληρώτρια βουλευτής Β’ Αθήνας των “ΑΝ.ΕΛ.” κα Ευαγγέλια Αμανατίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κανλής, η Αντιδήμαρχος κα Φιλίππα Αθυμαρίτου, η κα Όλγα Κατημερτζή πρώην Αντιδήμαρχος, η κα Όλγα Ακιανίδου πρώην Αντιδήμαρχος, ο κ. Χρήστος Χατζηιωάννου Δημοτικός Σύμβουλος, η κα Βέτα Γεωργιάδου Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της “Αντικαρκινικής Εταιρείας”, η κα Γκέλυ Σακαλόγλου Αντιπρόεδρος του Συλλόγου “Αλαγιωτων”, ο κ. Γιάννης Βέλλης,  τακτικό μέλος της “Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών” και Ειδικός Γραμματέας της “ΔΙΑ.Π.Ε.”. Από την “ΙΟΝΙΑ ΝΕΤ”, ο Εκδότης κ. Βασίλης Μαγκαναδελλης & η κα Ευγενία Εμμανουηλίδου, τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μετά από λίγες μέρες ακολούθησε BAZAAR, στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους μας που πέρασαν από το περίπτερο μας και πολλοί απ’ αυτούς ενίσχυσαν οικονομικά τη μεγάλη προσπάθεια, που κάνει η Φ.Ε.Ν.Ι. για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στις 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα γίνει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Φ.Ε.Ν.Ι., όπου και καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετέχουν σ’ αυτή.

 

GOLD Διαφήμιση