ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την κοπή πίτας των “ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ & ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ”

979

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η φετεινή εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ινεπολιτών – Κασταμονιτών, στο κτίριο που στεγάζεται στην Ινέπολη Νέας Ιωνίας.

Στην ζεστή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης ,ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Αναμουρλόγλου ο , οι Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι του Δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι όλων σχεδόν των Συλλόγων και Σωματείων της Νέας Ιωνίας και πλήθος μελών του Σωματείου.

Την εκδήλωση άνοιξε η εξαίρετη παιδική χορωδία του “Ωδείου εν Οργάνοις” με τα κάλαντα της Ινέπολης και άλλα παραδοσιακά τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αθηνάς Γρατσούνα. Στην ορχήστρα ο Διευθυντής του Ωδείου Βασίλης Γρατσούνας και μαθητές του Ωδείου.

Η γενική Γραμματέας του Σωματείου κ. Σπανοπούλου ανακοίνωσε το πρόγραμα της εκδήλωσης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και κάλεσε τον πρόεδρο του Σωματείου για τον πανηγυρικό της ημέρας

Στην συνέχεια και σε μια αίθουσα που είχε πλημμυρίσει από κόσμο ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Ηλιού αφού ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία ειρήνη, δημιουργικότητα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Στην συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ανέφερε τις δράσεις του Δ.Σ του Σωματείου σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ για την συνεργασία αλλά και τα μέλη του Σωματείου για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και στα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί αλλά και για τις προσφορές τους.

Θα ήθελα, είπε,να συνεχίσετε να αγκαλιάζετε το Σωματείο μας με την παρουσία σας ,τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας για να συνεχίσει να είναι το ζωντανό κύταρρο πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Ολες οι εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού επιπέδου ,είπε, γίνονται σε μια περίοδο οικονομικής αλλά και πολιτιστικής κρίσης, αλλά ευτυχώς για την κοινωνία μας υπάρχουν ακόμα δυνατοί οι οικογενειακοί δεσμοί, και πολλές φορές και φίλοι που είναι έτοιμοι να βάλουν πλάτη για να βοηθήσουν τον διπλανό τους άνθρωπο.

Ευχαρίστησε τους καθηγητές των 11 τμημάτων που προσφέρουν έργο και έχουν κάνει το Σωματείο μας πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής μας.

Κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ να ευλογήσει την πίτα και να ευχηθεί για τον καινούργιο χρόνο.

Η ευλογία του Μητροπολίτη μας συνοδευόταν από κολακευτικά λόγια για το Σωματείο και τον πρόεδρο του που μαζί με όλο το Δ.Σ προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στην Νέα Ιωνία και το κομμάτι της πίτας το έκοψε για τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό με την ευχή να προστατεύει τους ανθρώπους του Σωματείου.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης έκοψε το κομμάτι της πίτας στην ελπίδα για καλύτερες ημέρες που έρχονται, όπως είπε

Ευχήθηκε το Σωματείο να είναι ενεργό και να συνεχίσει να συμμετέχει στην ζωή της πόλης.

Εμείς σαν Δήμος συνέχισε ο κ. Γκότσης θα συμπαρασταθούμε στους Συλλόγους και στα Σωματεία ,είναι αρχή μας, για την σοβαρή προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Μετά τον δήμαρχο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και οι εκπρόσωπο των άλλων Συλλόγων και Σωματείων κόβοντας ένα κομμάτι πίτας, ευχήθηκαν για την νέα χρονιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό τμήμα του Σωματείου μας που με επικεφαλής την δασκάλα κυρία Μπελεφάντη χόρεψαν Μικρασιάτικους χορούς κάτω από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ευχές τους κόβοντας ένα κομμάτι πίτα εκτός του δημάρχου ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ,η αντιδήμαρχος κα Αθυμαρίτου, ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Δημιουργία- Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ του δήμου κ. Λουκάς Χριστοδούλου οί δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Π. Λαζαρίδης , Μ. Παπαμαργαρίτης, ο πρ. πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου κ. Αναμουρλόγλου, ο Χρήστος Μακαρώνης από το TM-PRESS.GR και όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι των συλλόγων της πόλης όπως φαίνονται στις συνημμένες φωτογραφίες όπου κόβουν την πίτα μας και εύχονται για την νέα χρονιά.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ είχε μεριμνήσει ώστε να παρευρεθούν όλοι στον μπουφέ που παρέθεσε στο ισόγειο του Σωματείου.

 

 

 

GOLD Διαφήμιση