Η Χριστίνα Παπαηλιοπούλου νέα δημοτική σύμβουλος της Νέας Ιωνίας

1318

Ορκίστηκε σήμερα παρασκευή 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ νέα Δημοτική Σύμβουλος της Νέας Ιωνίας η κα Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» και Προέδρου του ΟΠΑΝ  κ. Ιωάννη Ιωάννου.

Η Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, είναι μια ενεργή πολίτης αυτής της πόλης με ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά. Ήταν για δεύτερη φορά υποψήφια με τον Δημοτικό συνδυασμό της κας Δέσποινας Θωμαΐδου και αυτή τη φορά δεύτερη στη σειρά αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος στο εκλογικό ψηφοδέλτιο της κας Δημάρχου.

Η κα Χ. Παπαηλιοπούλου, ως ενεργός πολίτης της Νέας Ιωνίας, ασχολείται έντονα με τα θέματα Παιδείας και τον ΚΕΒΡΕΦΟ με άρθρα της και επιστολές της και συνπαρουσιάζει  ραδιοφωνική εκπομπή με τον κ. Χρήστο Μακαρώνη. Όπως μας ενημέρωσε η ίδια, θα συνεχίσει τόσο την αρθρογραφία της, όσο και την ραδιοφωνική εκπομπή και μάλιστα με εντονότερο τώρα ρυθμό.

Το TMPRESS και όλοι οι συνεργάτες μας, της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της ως Δημοτική Συμβούλου και να είναι βέβαιη πως θα σταθούμε στο πλευρό της σε ό,τι μας χρειαστεί για το καλό της πόλης που αγαπάμε, της Νέας Ιωνίας.

GOLD Διαφήμιση