Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…

859

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ… ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ… ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Συνάντηση εκπροσώπων αθλητικών σωματείων με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας και την Αντιπεριφερειάρχη

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου και ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων στο περιβάλλοντα χώρο σε συνάντηση των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της πόλης με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθήνας Λουκίας Κεφαλογιάννη και την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου.

Συγκεκριμένα κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν σχέδια αποτελεσματικής αξιοποίησης των χώρων πέριξ του Σταδίου με την Αντιπεριφερειάρχη να ανταποκρίνεται θετικά και να δίνει τη δέσμευση ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση ενός μεγαλόπνοου έργου για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους της πόλης.

Σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σωματείων, καθώς και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του δημοτικού σταδίου της Νέας Ιωνίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Α.Ε. Ελευθερούπολης Γιάννης Χούσος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Νέας Ιωνίας Μάκης Ελμαλόγλου και το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Δεσποτόπουλος, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο. Αλσούπολης Σωτήρης Κατσός, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ανατολή» Βαγγέλης Βασιλείου και ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Τσαγκαράκης, ο πρόεδρος Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ίκαρος» Χάρης Σαλμάς, και ο υπεύθυνος λειτουργίας του σταδίου και υπάλληλος του ΟΠΑΝ Κώστας Ρίζος, καθώς επίσης στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου.

Σε σχετική δήλωσή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου επεσήμανε: «Η Δημοτική Αρχή εντείνει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης στην πόλη προκειμένου τα σωματεία μας να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο προπονήσεων και να συνεχίσουν να προάγουν τον μαζικό αλλά και το σωματειακό ερασιτεχνικό αθλητισμό».

ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ site ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

GOLD Διαφήμιση