Η δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ” και όχι μόνο, με τον Χρήστο Μακαρώνη, ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021…

580

 

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με τα καμώματα της δημάρχου Νέας Ιωνίας. Οι δημότες έχουν αρχίσει να εξαγριώνονται και αύτη ρίχνει λάδι στην φωτιά!!! 

Η Ελλάδα ασχολείται με το ποιος πιδ…ε ποιον και ποτέ θα βγαίνουμε ελευθέρα έξω!!! Και η Νέα Ιωνία με το ροζ της δημαρχέσας – αυτοκράτειρας… και τους μαϊμού διαγωνισμούς για προσλήψεις στον δήμο…   

Όλα έχουν τα όρια τους…. Τα ξεπεράσατε κάποιοι και είναι καιρός να σας τα “χώσουμε” χοντρά… Είναι καιρός, να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του,,, Είναι η ώρα, να δούμε τι φταίει πραγματικά και η Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας, μετά από ενάμιση χρόνο διοίκησης από την εκλογή της, είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας!!! Παράλληλα, να δούμε το ρόλο κάποιων από τη Δημοτική Αντιπολίτευση στο σύνολό της, που βάζουν τρικλοποδιές στη Δήμαρχο και σε κάποια θέματα που έχει τη διάθεση, έστω την ελάχιστη, να τα προχωρήσει… Όλα θα τα πούμε χωρίς να σας κρύψουμε κάτι όπως πάντα.

Και όπως λέει ή μάλλον έλεγε όταν ήταν Δημοτική Αντιπολίτευση ο κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε!… Συμφωνούμε πάρα πολύ κύριε Αντιδήμαρχε… Εσάς μας αξίζει στη Νέα Ιωνία, εσάς έχουμε!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!

 

GOLD Διαφήμιση