Η δημοσιογραφική εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020…

700

Η δημοσιογραφική εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ»  ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020. Έχουμε νέα, ειδήσεις και σημαντικές ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας.

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ TMPRESS ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ KAI OXI MONO.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…     

ΟΛΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ… ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ… ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ; ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=QTiIHG4ChZM&t=6s

GOLD Διαφήμιση