Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Νέας Ιωνίας και η απάντηση του κυρίου Χριστοδούλου

1354

ΔΥΝΑΜΗ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός Νέας Ιωνίας

Δύναμη Προοπτικής

 

 

Η Δημοτική Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιουλίου θα ήθελε να τονίσει ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του Δήμου μας για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου και μάλιστα σε μια ανταποδοτική υπηρεσία που πληρώνει ο ίδιος ο Δημότης.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να εργάζονται με σταθερές συμβάσεις εργασίας για να μην αποτελούν όμηροι της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και της πολιτικής εξουσίας που κάθε φορά νομοθετεί κατά το δοκούν.        Η Παράταξη μας στηρίζει ανεπιφύλακτα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καταγγέλλει κάθε ενέργεια που αφήνει μετέωρη την προοπτική των ανθρώπων που εργάζονται στην καθαριότητα του Δήμου.

Θέλουμε επίσης να αναδείξουμε και την έωλη στάση της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία έλαμψε δια της απουσίας της στη συνεδρίαση της 10ης Ιουλίου, στη συνέχεια  εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ήταν εκτός θέματος. Εάν κόπτεται όσο λέει για τα μείζονα προβλήματα του τόπου μας , τότε οφείλει να παραστεί και να πάρει σαφή θέση για το θέμα των εργαζομένων στην καθαριότητα εκτός και στο πίσω μέρος του μυαλού της απεργάζεται άλλα σενάρια για την υπηρεσία της καθαριότητας.

Όσο για την “αγιογραφία” του προσώπου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, προφανώς δεν κατανοεί τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο θεσμικό ρόλο του Προέδρου και  την ιδιότητά του ως ανθρώπου.

Θα όφειλε λοιπόν να απαντήσει τεκμηριωμένα, όσο τεκμηριωμένοι ήμασταν εμείς αλλά και οι βασικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της παρούσας δημοτικής αρχής που σήμερα είναι ανεξάρτητοι και συνυπογράψαμε τις  θέσεις αυτές.

Ο Πολιτικός διάλογος βασίζεται σε θέσεις και αντιθέσεις με πολιτικά επιχειρήματα και όχι σε γενικόλογες φανφάρες!

Είναι καιρός να αντιληφθείτε το “δια ταύτα” της πολιτικής το οποίο προφανώς δεν υλοποιείται με επικοινωνιακά τρυκ.

To Γραφείο Τύπου

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουν καποιοι και κάποιες πως ΔΕΝ σχολιάζουμε στημένες δηλώσεις , κατοπιν εορτης και δεν ψηφοθηρουμε με τα προβληματα των εργαζόμενων..Εχουμε τοποθετηθει σαν παραταξη “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ” με ανακοίνωση μας έγκαιρα για ΟΛΑ. Οποιος ασχολείται καταλαβαίνει ποιος εμπνεει σοβαροτητα και σε ποιον η” σε ποια ετοιμάζονται απαντησεις ” κατα παραγγελία ” . Στεκόμαστε με κατανόηση μπροστα στην προσπάθεια των πολιτικά αλαλων να μιλήσουν εστω και με αστειοτητες.!! Ειναι προφανες οτι ζαλιστηκε η “κυρια” και εδωσε εντολη να της γραψουν γρήγορα κατι επαναστατικο και εργατοπατερικο.!!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
GOLD Διαφήμιση