Η δημοσιογραφική εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020…

611

Η δημοσιογραφική εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020.  Έχουμε νέα, ειδήσεις και σημαντικές ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Μαζί μας, ζωντανά & τηλεφωνικά, στην τελευταία εκπομπή του χρόνου, θα έχουμε τον κ. Γιώργο Χοτζόγλου – Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.  Θα μας μιλήσει για τη σύλληψή του, μετά από παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με άλλους δύο συνδικαλιστές.  ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Η κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Και όπως πάντα, ό,τι κινείται ή γίνεται στη Νέα Ιωνία, πρώτα από εμάς! Γιατί καλύπτουμε την επικαιρότητα και κάθε τι που τρέχει πίσω από αυτήν!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2020. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΙ…  ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ… ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nvs_xu3_TBg

 

 

GOLD Διαφήμιση