Η Επιστολή του Μανώλη Τζατζιμάκη.

747

Την Κυριακή 20η Οκτωβρίου σε εκτακτη γενική συνέλευση που διεξήχθη στο σύλλογο μας ΑΓΣ Ανατολή Νέας Ιωνίας επικυρώθηκε η διαγραφή μου που ειχε αποφασίστει στο ΔΣ του ίδιου μήνα. Σημειωτέον ότι οι γονείς αποχώρησαν της ψηφοφορίας και το αποτέλεσμα της ήταν με μέλη που σχεδόν είναι από την ίδρυση του συλλόγου από το 1996 και δεν έχουν αθλητές/τριες πια στο χώρου του στίβου πέρα του ότι η συνδρομή τους δεν ξεπερνά τα 10€ το χρόνο οπως προβλέπει το καταστατικό μας.

Την απάντηση βέβαια της άδικης πέρα ως πέρα διαγραφής, μου την έδωσαν οι γονείς στις εκλογές με το δυναμικό τους παρών και με διαφορετικό ψηφοδέλτιο πρώτη φορα σε σωματείο της ομοσπονδιας του ΣΕΓΑΣ σπάζοντας ένα κατεστημένο 20 ετών και κατόρθωσαν μετά απο την πολεμική που υπέστησαν να εκλέξουν τέσσερα μέλη όλοι γονείς απο το σύνολο των εννέα μελών του ΔΣ. Για αυτό λοιπόν το λόγο οι γονείς βλέποντας όλον αυτόν τον καιρό να είμαι πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα δρώμενα του συλλόγου παρά τις προσβολές που δέχτηκα εγώ και η οικογένεια μου με δημόσιες ανακοινώσεις του ΔΣ, απαγόρευση εισόδου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας και άλλα πολλά που δεν μπορώ να τα αναφέρω δημόσια αποφάσισα να καταθέσω ένσταση κατά της απόφασης εντός του δίμηνου που προβλέπει ο αστικός κώδικας. Όμως παρά την οριακή πλειοψηφία που έχουν τα παλιά μέλη στο νέο ΔΣ και την αλλαγή του επί 20 χρόνια προέδρου(!) του συλλόγου συνεχίζουν να πράττουν με τρόπο αδιανόητο και μη δημοκρατικό και να αγνοούν προκλητικά τα επανειλημμένα email και συστημένες επιστολές που εχω αποστείλει προς το σύλλογο ζητώντας τα πρακτικά της διαγραφής μου και πάνω απο όλα απάντηση στην ένσταση διαγραφής μου που εχω καταθέσει.

Εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ κανείς γονιός στην θέση μου που να ήθελε και να θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς και με αγάπη, καλύτερες συνθήκες για όλα τα παιδιά ενός συλλόγου που προσπαθούν με κόπο και θυσίες καθημερινά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεται με αυτον τον τρόπο.

Μετά τιμής

Μανώλης Τζατζιμάκης

 

 

 

GOLD Διαφήμιση