Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΡΑΓΕ) ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ … ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΚΑΡΑΖ

961

Πηγή φωτο:: Γιώτα Τζώρτζη, https://www.ionianet.gr

Ερωτηματικά προκαλεί η εμφάνιση του κ. Μιλτιάδη Καυκαλέτου, στο δημοτικό γκαράζ του δήμου, μαζί με τη νέα δήμαρχο Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου.  Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, βρισκόταν -και δεν ξέρουμε ακόμα εάν βρίσκεται- σε δικαστική διαμάχη με το δήμο Νέας Ιωνίας και το δήμαρχο κ. Ηρακλή Γκότση εδώ και χρόνια. Με υπόμνημά του είχε θέσει παράνομη τη λειτουργία υπαίθριου πάρκινγκ στο Ο.Τ. 150.

Μέχρι την παρέμβαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο υψηλότερο επίπεδο, είδαμε τότε (η κα Ελένη Ζαρούλια σύζυγος του αρχηγού της κ. Μιχαλολιάκου, έκανε τις ερωτήσεις για το θέμα στη Βουλή), σε επίπεδο στήριξης του συγκεκριμένου επιχειρηματία και κατά του δημάρχου Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση & της Δημοτικής αρχής της πόλης μας.

Θεωρώ, ότι η κα Δέσποινα Θωμαΐδου, θα πρέπει να δώσει κάποια πειστική εξήγηση για αυτό, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, όσο και γενικότερα στους δημότες, για τη σχέση ή συνεργασία με το συγκεκριμένο επιχειρηματία, που από ότι φαίνεται συνεργάστηκε μαζί της στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και γέμιζε τα προεκλογικά της τραπεζάκια έξω από τα σχολεία της Καλογρέζας με έντυπα του Ομίλου του, για στήριξη της δημοτικής της παράταξης…

Ενδεικτικά δίνουμε ένα παλιότερο δημοσίευμα, από τα πολλά που γράφτηκαν τότε, με τίτλο:

Άρωμα διαπλοκής με τη Χρυσή Αυγή για ένα οικόπεδο

https://www.zougla.gr/greece/article/aroma-diaplokis-gia-ena-ikopedo

 

 

GOLD Διαφήμιση