Η πρώτη Δημοτική παράταξη της πόλης μας σε δημοτικούς συμβούλους και ο ρόλος της… Του Χρήστου Μακαρώνη

1230

Ως Χρήστος Μακαρώνης, δεν κάνω διακρίσεις στην κριτική μου, προς όφελος της πόλης που ζω και των δημοτών της. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ. με την πρώτη Δημοτική παράταξη της Νέας Ιωνίας σε δημοτικούς συμβούλους, σύνολο δέκα πέντε (15) και τι έχει προσφέρει ως τώρα, μετά από ένα χρόνο Δημοτικής αρχής με Δήμαρχο –ωχ Παναγιά μου!- την κα Δέσποινα Θωμαΐδου. Φυσικά, όπως καταλάβατε, αναφέρομαι στη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και τον επικεφαλής της κ. Παναγιώτη Μανούρη.

Είναι ξεκάθαρο, ότι η Δημοτική αντιπολίτευση, από όποια θέση και αν συμμετέχει, δεν διοικεί, κάνει αντιπολίτευση, ώστε να γίνουν γνωστά προβλήματα και να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το τονίζω αυτό προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Όπως και ότι δεν έχω κάποια σχέση με την παράταξη αυτή,  δεν ανήκω σε αυτή ούτε σε κάποια άλλη. Εκείνο που με συνδέει μαζί της, είναι η μακρόχρονη προσωπική φιλία με δημοτικούς της συμβούλους, αλλά και με πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή. Όπως καταλαβαίνετε οι φίλοι είναι φίλοι και δεν υπάρχει η διάθεση να τους πουλήσω για κανένα λόγο. Δημοτικές παρατάξεις έρχονται και παρέρχονται, οι φίλοι μένουν. Κριτική θα κάνω, όπως κάνω και στον ίδιο μου τον εαυτό. Όσο και να πέρασε ένα διάστημα από τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, δεν ξεχνιέται ότι έχασαν μια εκλογική μάχη που θα κέρδιζαν με κλειστά μάτια. Πως το κατάφεραν αυτό; Θέλετε αλήθειες ή γενικόλογα; Λόγω της αλαζονείας και της έπαρσης! Σωστά διαβάζετε –δεν μασάω τα λόγια μου για κανέναν- ο επικεφαλής ήταν κρυμμένος από τον κόσμο και δεν συναντούσε παρά ελαχίστους, όπως και κάποια στελέχη που δυστυχώς έπαιζαν παιχνίδια και ήταν προς τα έξω «βασιλικότεροι του βασιλέως»…Πάει όμως αυτό, πέρασε. Σήμερα είναι η πρώτη σε Δημοτικούς Συμβούλους παράταξη, αυτό πρέπει να το χωνέψουν όλοι τους καλά και να πάνε ένα βήμα παρακάτω.  Είναι η ισχυρότερη Δημοτική Παράταξη σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Νέα Ιωνία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οι επόμενες εκλογές είναι πολύ μακριά και το καταστροφικό έργο της παρούσας Δημοτικής αρχής, πρέπει να σταματήσει το γρηγορότερο. Με κάθε τρόπο. Έχει τα μαύρα της τα χάλια…

Ο κ. Παναγιώτης Μανούρης και η παράταξή του, έχουν την υποχρέωση, όχι μόνο σε αυτούς που τους ψήφισαν, αλλά σε όλη την πόλη, να βάλουν εμπόδια στην κα Θωμαΐδου, αντί να ανέχονται τα καπρίτσια της και τις επιπολαιότητές της, που βλέπουμε καθημερινά και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Νέα Ιωνία.

Είναι ίσως η μόνη παράταξη που έχει τόσο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που φτιάχνονταν εδώ και χρόνια με κάθε λεπτομέρεια. Άσχετα αν το «τίποτα» κυριάρχησε, με τους τρόπους και τους τακτικισμούς που γνωρίζουμε, τουλάχιστον όσοι έχουμε άμεση σχέση με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.

Σταματήστε της επιτέλους πριν είναι αργά. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και με μεγαλύτερη δυναμικότητα και εμείς, τύπος, ενεργοί πολίτες, δημότες θα είμαστε στο πλάι σας. Με την όποια κριτική χρήσιμο οδηγό σας.

 

GOLD Διαφήμιση