Σας ευχαριστούμε, από καρδιάς, για την τόσο μεγάλη ακροαματικότητα της έκτακτης εκπομπής: ” Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ”…

1021

Η έκτακτη εκπομπή: “Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ”. ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Μια εκπομπή που θα ταράξει τα δημοτικά πράγματα στην πόλη μας. Από δύο ενεργούς πολίτες που αγαπούν τη Νέα Ιωνία και το δείχνουν καθημερινά, χρόνια τώρα Θα τα πούμε όλα, θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν θα κρύψουμε τίποτα, δεν θα σιωπήσουμε σε τίποτα. Γνωρίζουμε πολλά, περισσότερα η συμπαρουσιάστρια μου. Πρέπει επιτέλους στη Νέα Ιωνία, να δούμε την πόλη και όχι τα θέλω μας και τα εγώ μας!!!  

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=lJztsN8V_o0 

Σας ευχαριστούμε, από καρδιάς, για την τόσο μεγάλη ακροαματικότητα της έκτακτης εκπομπής: ” Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ”, που έκανε πραγματικά μεγάλη αίσθηση με τις αποκαλύψεις της. Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YOUTUBE, να την ακούσετε όσοι δεν την ακούσατε και να την ξανακούσετε ή να τη μοιραστείτε με φίλους σας, δημόσια, όσοι την έχετε ακούσει. Μια ξεχωριστή εκπομπή, που χτυπάει βαθιά στο στομάχι με τις αλήθειες της. Μια εκπομπή που δίνει το μήνυμα, σε όσες και όσους νομίζουν ότι οι δημότες της πόλης μας, της Νέας Ιωνίας, τρώνε κουτόχορτο!!!

https://www.youtube.com/watch?v=lJztsN8V_o0

 

 

 

 

GOLD Διαφήμιση