Άρθρο του Νομικού και ενεργού Πολίτη Νικολάου Τσερπανη (ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ).

843

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΗΜΑΡ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΟΧΙ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΨΗΦΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΗΣΑΠ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ, (ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ), ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΠΑΡΚΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (50.000.000) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CONTINENT – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΤΟΥ <<ΑΣΤΕΡΑ ΝΤΕ>>, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ, ΗΡΩΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ.

ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΟΥΝ, ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ, ΧΑΡΑΞΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΤΟΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΤΕΟ, ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ, ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΦΟΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ – ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΑΠ[ΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΕΣ, Η ΔΗΜΑΡ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ,

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!! (ΕΓΓΥΗΤΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ).

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΑΣΟΣ!!!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΗΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΕΝΣΤΑΣΗ Ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΪΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1923 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΝΤΕ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1923, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΒΑΖΩ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΩ, ΚΑΝΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΚΗΠΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΨΗΦΟΥΣ) ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ, Ή ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ).

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ.

ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΠΙΣΙΔΙΟΙ ΣΠΑΡΤΑΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΜΦΥΛΟΙ ΑΤΤΑΛΕΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ, Ή ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, Ή ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ !!!

 

GOLD Διαφήμιση