ΚΕΠ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ. ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; Του Χρήστου Μακαρώνη

1423

O κ. Ηρακλής Γκότσης, στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε: «Ήρθαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν κερδίσει το δικαστήριο, στο Κ.Ε.Π.  Τώρα, το Κ.Ε.Π. λειτουργεί από το πρωί, ως το βράδυ. Μία εργαζόμενη έχει ζητήσει άδεια, γιατί είναι στο εξωτερικό. Αν γυρίσει κι αυτή, θα προγραμματίσουμε να ανοίξουμε το Κ.Ε.Π. της Καλογρέζας.».

Με αυτή την αόριστη και καθόλου διευκρινιστική αναφορά, ο κ. Δήμαρχος έκλεισε το τόσο σημαντικό θέμα της λειτουργίας του ΚΕΠ Καλογρέζας. Είναι δυνατόν, ολόκληρος δήμος, όπως αυτός της Νέας Ιωνίας Αττικής να εξαρτάται από τις διαθέσεις και την άδεια μιας υπαλλήλου, για να λειτουργήσει μια τόσο σημαντική υπηρεσία του για το δημότη; Είναι δυνατόν μια τόσο μεγάλη περιοχή, πυκνοκατοικημένη, όπως είναι η Καλογρέζα και η Αλσούπολη, να εξαρτώνται από μια υπάλληλο και τις προθέσεις της;

Κύριε Δήμαρχε εσείς, ως Δημοτική αρχή, είσαστε η εξουσία αυτής της πόλης. Εσείς καθορίζετε τι λειτουργεί ή τι δεν λειτουργεί, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος των ενεργειών σας. Μια υπάλληλος δίνει λογαριασμό στον εαυτό της, στις ανάγκες της και στην οικογένειά της, σε κανέναν άλλον. Εάν ο νόμος της παρέχει απεριόριστη άδεια, για κάτι απολύτως νόμιμο, θα περιμένουμε να λήξει αυτή η άδεια, χωρίς ορισμένο χρονικό ορίζοντα; Όχι φυσικά.

Ενώ κρίνουμε σωστή τη λειτουργία του ολοήμερου ΚΕΠ Νέας Ιωνίας, αναρωτιόμαστε σε τι αναγκαία η εμπλοκή της άδειας μιας υπαλλήλου με τις πολιτικές αποφάσεις για το ΚΕΠ Καλογρέζας. Περιμένουμε την ξεκάθαρη απάντησή σας. Θα λειτουργήσει το ΚΕΠ Καλογρέζας ή όχι; Εδώ, δεν ρωτάμε την υπάλληλο του δήμου σας!

 

 

 

GOLD Διαφήμιση