TMPRESS: Κοινωνικές «πολιτικές» του Δήμου Νέας Ιωνίας και «πράσινα άλογα»… Η αρμόδια Αντιδήμαρχος σε μεγάλες κακίες…

872

Σ’ αυτό το άρθρο μας, θέλουμε να ασχοληθούμε με συμπεριφορές και νοοτροπίες που πάνε πολλά χρόνια πίσω. Στα «δικά μας», τα καλά παιδιά…  Ένας συνδημότης μας, ένας δικός μας άνθρωπος εδώ στο TMPRESS, χρειάστηκε σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε,  λόγω των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, σε μια κατάσταση με σημαντικό χειρουργείο και πολλά άμεσα έξοδα,  την οικονομική βοήθεια της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, κάτι φυσικά που το δικαιούνταν.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι, έκαναν όπως κάνουν πάντα άλλωστε τη δουλειά τους με υπευθυνότητα και ευαισθησία προς τον συνάνθρωπό τους. Ετοίμασαν τα σχετικά, έστειλαν την εισήγηση στην αρμόδια Αντιδήμαρχο για υπογραφή.

Αυτή, όταν είδε το όνομα του δικαιούχου, θεώρησε καλό για να τον μειώσει, φυσικά και για να τον εκδικηθεί, να του κόψει κατά πολύ το αρχικό προτεινόμενο ποσό που νομίμως δικαιούνταν. Μιλάμε για ποσό βάση, που δίνεται σε όλους τους δημότες με παρόμοια προβλήματα και όχι κάποια επιπλέον επιβάρυνση ή ιδιαίτερη προνομιακή μεταχείριση, που και πάλι αφού το πρότεινε η αρμόδια υπηρεσία θα έπρεπε να κάνει δεκτό.

Λες και το έδινε από την τσέπη της, που εισπράττει νομίμως χρήματα ως Αντιδήμαρχος και ως συνταξιούχος Δημόσιος υπάλληλος, από τις δύο μεριές για την προσφορά της… Του ποσό που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα 500 ευρώ συν κάτι επιπλέον εάν χρειαστεί. Αυτή, με περισσή ευκολία, το «στρογγύλεψε» στα 200 ευρώ…

Νόμιζε, με το μικρό και εκδικητικό της μυαλό, ότι έτσι θα μειώσει αυτόν τον άνθρωπο και θα πάρει την εκδίκησή της. Το νέο ποσό, η δική της πρόταση  επιστρέψει πάλι στις υπηρεσίες και αυτές από ότι γνωρίζουμε δεν το δέχτηκαν, της απάντησαν και υπηρεσιακά, ότι δεν θέλουμε να προσβάλουμε και να μειώσουμε αυτό τον άνθρωπο και δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Δικαιούται ένα ποσό άλφα και αυτό θα υπογράψουμε να πάρει.

Φυσικά, τόσο στην Κοινωνική Υπηρεσία, όσο και στη Δημοτική Αρχή, όταν έγινε γνωστό αυτό, δημιουργήθηκε μεγάλος χαμός…

Τότε αυτή η «φιλεύσπλαχνος» κυρία, άρχισε τις ψευτοδικαιολογίες, ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ότι είναι πάρα πολλοί οι δικαιούχοι και όλα τα σχετικά ψέματα που φυσικά δεν έπεισαν κανέναν. Ποτέ φυσικά δεν είχε έρθει ένα τέτοιο χαμηλό ποσό, των 200 ευρώ,  για έγκριση, όπως μας διαβεβαίωσαν οι συμμετέχοντες στην Οικονομική Επιτροπή.

Έτσι έφαγε το κράξιμο της ζωής της από παντού και αναγκάστηκε με βαριά καρδιά να διπλασιάσει το ποσό και να το κάνει 400 ευρώ, αδιαφορώντας και πάλι για την αρχική εισήγηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας που αναφέρονταν σε 500 ευρώ.

Εμείς εδώ ρωτάμε και φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση από την ίδια. Αν τα έδινε τι θα χάνονταν; Τα εφήμερα λουλουδάκια της κολλητής φίλης της, της Δημάρχου ή κάτι από τα καθημερινά έξοδα του πολυτελούς γραφείου της;

Αυτό, θα την κυνηγά για πάντα, γιατί δεν εκδικείσαι ποτέ ένα άνθρωπο που η ζωή του μέρα με τη μέρα λιγόστευε και περίμενε με αγωνία να πάρει σειρά για να κάνει την τόσο σοβαρή επέμβαση. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!!!

Αυτή είναι λοιπόν η κα Χατζή, η κολλητή της Δημάρχου Νέας Ιωνίας κας Δέσποινας Θωμαΐδου. Να την χαίρεται!

Με αυτό τον τρόπο νόμιζε ότι εκδικήθηκε τον άνθρωπο που έκανε γνωστό μέσα από τα άρθρα του στο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS  ότι από τους 73 που προσλήφθηκαν πριν λίγους μήνες στο Δήμο, με περίεργο και όχι τόσο ηθικό τρόπο, 3 από αυτούς ήταν συγγενείς της!!!

Όπως κάνουμε πάντα σε όλα μας τα άρθρα, γράφουμε με στοιχεία που έχουμε και αποδείξεις. Τεκμηριώνουμε και δεν αντιπολιτευόμαστε. Περιμένουμε και την άλλη άποψη, όπως αυτή της κας Χατζή, να δούμε αν κάναμε κάποια διαπίστωση λάθος.  Δημόσια φυσικά και στο ίδιο δημοσιογραφικό μέσο, το  TMPRESS.

 

GOLD Διαφήμιση