Αντώνης Καρβουνιάρης ο μπαλαντέρ… Του Χρήστου Μακαρώνη

1360

Δεν υπάρχουν τίτλοι τυχαίοι στα γραφόμενά μου.  Ούτε γράφω τυχαία, απλά για να γράφω και να γεμίζω σελίδες. Οφείλω να παραδεχτώ, ότι είναι κάπως δύσκολο για γράφεις αμερόληπτα για φίλο σου, αλλά νομίζω θα τα καταφέρω τελικά. Ο κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, είναι ένα από τους εντιμότερους που ασχολούνται με τα κοινά της  πόλης μας, της Νέας Ιωνίας και δεν διστάζει να χύσει την “καρδάρα με το γάλα”, αν θεωρεί ότι χρειάζεται και είναι προς όφελος των πιστεύω του, για ένα καλύτερο αλλά και χρησιμότερο δήμο. Το έχει αποδείξει πολλές φορές και αυτό δεν του το αρνείται κανείς μέχρι σήμερα.

Καλά θα πείτε, ελαττώματα δεν έχει; Όλοι έχουμε και πολλά, πρώτος εγώ. Μάλιστα έχουμε και κοινό ελάττωμα, να είμαστε λίγο φωνακλάδες και παράλληλα παραπονιάρηδες!!! Ήταν ο μπαλαντέρ, στην προσπάθεια της νέας δημάρχου, ώστε να καταφέρει την οριακή εκλογή της στο δεύτερο γύρο, αφήνοντας πίσω τον κ. Ηρακλή Γκότση και μετά με τις συμφωνίες της να βγει δήμαρχος. Άρα του χρωστάει πολλά και εάν δεν το πιστεύει αυτό, κακό του κεφαλιού της…

Στη δημοτική αρχή, που συμμετέχει, του ανατέθηκε ο ρόλος του αντιδημάρχου της δημοτικής αστυνομίας. Μια θέση που πιστεύω ότι είναι “νεκρή”, για τις δυνατότητές του. Άλλοι ίσως να το βλέπουν αλλιώς, για αυτό ο καθένας μας εκφράζει την άποψή του και την τεκμηριώνει αναλόγως, όπως έκανα σε προηγούμενο άρθρο μου, σχετικό με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων της πόλης μας από την κα Δέσποινα Θωμαΐδου.

Την δημοτική αστυνομία, αφού την ανέλαβε, θα πρέπει αφού ξεσκονίσει τον κανονισμό λειτουργίας της που ορίζει το κράτος, να την οδηγήσει στο μέγιστο της παραγωγικότητάς της, ελέγχοντας με τον αυστηρότερο τρόπο τη δράση ή την αδράνειά της. Ίσως έτσι αλλάξει κάτι και εκεί. Δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά ότι και να γίνει θετικό θα είναι και θα το προβάλουμε στο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό μας δίκτυο, το TMPRESS.

Ευχόμαστε στον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Καρβουνιάρη, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

GOLD Διαφήμιση