Στρας και Νεοπλουτισμός… Του Χρήστου Μακαρώνη

818

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο μου, ήταν η πολύ καλά τεκμηριωμένη επιστημονικά άποψη του φαρμακοποιού και Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ για τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”, κ. Σπύρου Βανδώρου.

Ο κ. Βανδώρος, ως φαρμακοποιός και Δημοτικός Σύμβουλος, θέτει κάποια ερωτήματα στην κα Δήμαρχο, συμβουλεύοντάς την απλά και ταπεινά να μην προκαλεί, να δίνει πρώτη το καλό παράδειγμα στην πόλη μας, τη Νέα Ιωνία. Να αφήσει την τόσο μεγάλη ματαιοδοξία της στην άκρη, αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Τονίζοντας ότι:  πρώτον βάζουμε σωστά τη μάσκα πάνω από τη μύτη και όχι κάτω, δεύτερον η μάσκα πρέπει να είναι χειρουργική ή υφασμάτινη απλή και τρίτον δεν πρέπει να είναι με στρας πάνω της και ψευτοστολίδια, μόνο και μόνο για δείξουμε προς τα έξω το ψευτομεγαλείο μας…

Επίσης είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πως τέτοια παραδείγματα προς τους πολίτες – δημότες της πόλης δεν πρέπει να δίνονται. Γιατι αφορούν την υγεία και δεν έχει κανείς δικαίωμα από οποιαδήποτε θέση να παίζει με αυτό.

Η άποψή μας στο TMPRESS, το ελεύθερο δημοσιογραφικό δίκτυο και η δική μου φυσικά που ταυτίζεται, είναι πως όταν έχεις δημόσιο αξίωμα, πρέπει πάντα να δίνεις το καλό παράδειγμα και όχι να πιστεύεις ότι λόγω θέσης είσαι υπεράνω νόμων, υγεία, κ.λπ.

Δυστυχώς στην πόλη μας, έχουμε δει και πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά ακόμα ανάποδα, στραβά και άλλα, που θα την πάνε πίσω και άλλο, τη Νέα Ιωνία της καρδιάς μας κα Δήμαρχε…

 

GOLD Διαφήμιση