Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ “ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.” ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΙΡΙΔΑ” ΑΜΚΕ

850

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»

«Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την Υγεία και το Περιβάλλον»

Ζήλων 21, Τ.Κ. 142 33  Πευκάκια – Ν. Ιωνία

Τηλ.  210- 2719-345 –  Κιν.  693-290-8949 

                                                        Αρ. Πρ.  5 

    Θέμα: «Απόφαση για την ΙΡΙΔΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση του την Δευτέρα 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 στην έδρα του συλλόγου με παρόντες όλα τα μέλη του και απέχοντα για αυτό το θέμα τον πρόεδρο Χρήστο Μακαρώνη αποφασίζει ομοφώνα τα κατωθει:

Μετά τον τόσο ντόρο που έγινε για προσωπικές αντιπαραθέσεις που καμία δουλειά δεν έχουν με το σωματείο μας και την ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ σας ενημερώνουμε πως οι εκπρόσωποι μας τακτικός και αναπληρωματικός μετά την γενική συνέλευση της 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και του θέματος που κατά την άποψη μας σφαλμένα έχει μπει στα θέματα της συνέλευσης και δεν αφόρα την εταιρία και ούτε τα μέλη – εταίρους της θα αποσυρθούν και δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές ούτε σαν υποψήφιοι ούτε σαν ψηφοφόροι και ανακαλείται η πρόσφατη απόφαση μας για εκπροσώπηση στα όργανα της εταιρίας δια αορίστου χρόνου. Δεν ορίζουμε κανέναν εκπρόσωπο για μετά την 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Θα δούμε σε επόμενα συμβούλια αν χρειάζεται να αποσύρουμε την στήριξη μας στην ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ.

Ελπίζουμε ότι αυτό να λύνει το θέμα που έχει δημιουργηθεί και να μην ακούγονται τα σωματεία μας και η εταιρία με θέματα που δεν αφορούν τις οποίες δράσεις μας όπως απορρέουν από τα καταστατικά μας και μας κάνει ζημία στην Νέα Ιωνία και φυσικά να μην βάλουμε σε δύσκολη θέση τους λοιπούς εταίρους της εταιρίας.

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

 

Μετά τιμής

                                                     Για το Δ. Σ.

 

Η Α Αντιπρόεδρος                                           Ο Γ. Γραμματέας

       Χριστίνα Ντερντεριάν                                     Νίκος Ντινόπουλος      

 

Προς: Μέλη Γενικής Συνέλευσης

                Της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ

                                                                             Κοινοποίηση:

                                                                          Τοπικό Έντυπο &

                                                                         Ηλεκτρονικό Τύπο

 

Θέμα: Ενημέρωση Μελών Γ.Σ. της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ  

Η Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την υγεία και το Περιβάλλον (Πα.Κ.Ε.Πο.), με αυτή την επιστολή προς όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ έχει ως σκοπό -ως Σύλλογος μέλος της ΑΜΚΕ- να σας ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην ΑΜΚΕ, ιδίως όταν ανέλαβε Πρόεδρος της ο κύριος Βλασσάς.

Εμείς, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ., δεν θέλουμε και ούτε έχουμε διάθεση να ανακατευτούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και έχθρες, που δεν μας αφορούν, που μας βλάπτουν ως Σύλλογο.

Όσον αφόρα τη σημερινή ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ και μετά τις εκλογές για νέο Δ.Σ., ο Σύλλογός μας δεν αλλάζει τους εκπρόσωπους του, άλλα παράλληλα δεν θέλει καμία συμμετοχή στο Δ.Σ. όπως και σε άλλα όργανα της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ, ούτε στις Γενικές Συνελεύσεις της που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Δεν είμαστε λοιπόν διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε μια εταιρία που καθημερινά αναλώνεται σε ανούσια πράγματα, σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών της.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην πόλη μας, που μαστίζουν αρκετές οικογένειες και πρέπει να επικεντρωθεί εκεί όλη η ενεργεία των μελών του Δ.Σ., όχι στο τι είπε ο ένας και τι έκανε ο άλλος. Υπάρχουν αρμόδια όργανα του κράτους για τις διενέξεις αυτές όπως τα δικαστήρια, εάν κρίνεται απαραίτητο κάτι τέτοιο.

Τέλος, κάνουμε μια πρόταση στον εκπρόσωπό μας και Πρόεδρο του Συλλόγου μας και αντίστοιχα στον Πρόεδρο της ΙΡΙΔΑ ΑΜΚΕ, να σταματήσουν εδώ την αντιπαράθεση και να ζητήσουν εκατέρωθεν συγγνώμη για όσα έγιναν και ειπώθηκαν.

ΣΗΜ. Παρακαλούμε για την ενημέρωση μελών – εταίρων, να διαβαστεί – μοιραστεί στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης το κείμενο αυτό.

Με εκτίμηση

Το διοικητικό συμβούλιο

 

 

 

 

 

 

 

GOLD Διαφήμιση