Σε ένα κόσμο που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και εκσυγχρονίζεται, οι πόλεις επενδύουν σε νέες τεχνολογίες. Ένα άρθρο του Κυριάκου Κερεμετζή

948

Φίλες και Φίλοι,

Σε ένα κόσμο που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και εκσυγχρονίζεται, οι πόλεις επενδύουν σε νέες τεχνολογίες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη. Το διακύβευμα των εκλογών του Μαίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ακριβώς αυτό.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Επικεφαλής της παράταξης <<Δημιουργία Αλληλεγγύη>> και Υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Μανούρη, θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ιωνία, προσπαθώντας με τις μικρές δυνάμεις μου και με τη δική σας στήριξη να συμβάλλω, ώστε ο Δήμος μας να γυρίσει σελίδα και να περάσει από την παρακμή στη σύγχρονη πραγματικότητα των πόλεων που προκόβουν.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια άλλη εικόνα της πόλη μας.

-Μια πόλη που θα έχει επίκεντρο της τον άνθρωπο, χωρίς στεγανά και αποκλεισμούς.

-Μια πόλη που θα δίνει έμφαση στην καθαριότητα, στην ασφάλεια, στην πρόοδο, στην ανταποδοτικότητα και εν κατακλείδι σε οποία δράση κάνει πιο ελκυστική τη σχέση Δήμου και Δημότη.

Έχουμε την τιμή να είναι επικεφαλής της παράταξης μας ένας άνθρωπος που έχει όραμα για τον Δήμο, γνώση από την πολυετή ενασχόληση του με τα κοινά και θέληση για να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην πόλη και να δώσει λύσεις στα προβλήματα, επ’ωφελεια των κάτοικων και της αξίας του τόπου μας.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Παναγιώτη Μανούρη, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που μπορεί να πετύχει το στόχο και να φτιάξει νέα υπεραξία για τις γειτονιές, τα καταστήματα και τις ζωές όλων μας.

Το πρόγραμμα της παράταξης μας είναι απόλυτα σταχωμένο και προσαρμοσμένο στη λογική της εξεύρεσης λύσεων σε χρόνια προβλήματα της πόλης. Το μονό που απαιτείται είναι δουλειά και αποτελεσματικότητα. Στοιχειά που αναγνωρίζω πως υπάρχουν τόσο στο πρόσωπο του Παναγιώτη, όσο και στα στελέχη της παράταξης μας, που εργαστήκαν εντατικά για να συλλέξουν ιδέες και να μορφοποιήσουν ένα πρόγραμμα που ακουμπά σε κάθε πρόβλημα της Νέας Ιωνίας και δίνει λύσεις.

Άμεση προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε μια Όμορφη, Ασφαλή και Έξυπνη πόλη Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι δημότες της Νέας Ιωνίας να μας δώσουν με τη ψήφο τους στις εκλογές του Μαιου την πλειοψηφία και την λαϊκή εντολή, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα που έχει ευθεία στόχευση σε δράσεις και παρεμβάσεις για:

Δημιουργία σύγχρονων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων.

Έξυπνο Δημοτικό Φωτισμό σ’ολο το φάσμα του Δήμου

Οργανωμένος χώρους στάθμευσης.

Έξυπνες δράσεις στο εμπορικό κέντρο που θα τονώσουν την κίνηση

Όμορφους πνεύμονες αστικού πράσινου.

Ασφαλείς και σύγχρονα εξοπλισμένες παιδικές χάρες.

Διαδραστικές εφαρμογές για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη

Έργα ανάπλασης και αξιοποίησης Ιστορικών Μνημείων στην Πόλη

Και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα και την λειτουργικότητα του Δήμου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της Δημοτικής μας παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος αυτού του όμορφου αγώνα για την επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Η πόλη μας, η Νέα Ιωνία, έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία και της αξίζει το καλύτερο και οι καλύτεροι…

Της αξίζει ένας Δήμαρχος που θα πλαισιώνεται από στελέχη που Ξέρουν, Θέλουν και Μπορούν να φτιάξουν ένα Άλμα ανάπτυξης.

Έχουμε την γνώση, έχουμε την θέληση, δώστε μας την δύναμη…

 

Με εκτίμηση,

 

Κερεμετζής Κυριάκος,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

<<Δημιουργία – Αλληλεγγύη>>

 

GOLD Διαφήμιση