Σκληρή ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας Γονέων για το Έκπτωτο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων δήμου Νέας Ιωνίας

895

 

Ο κος Σταθόπουλος, η κα Μαξηλάρη, ο κος Νιάρχος, ο κος Τσεκούρας που αυτοπροσδιορίζονται ως Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Παρά τη Δικαστική Απόφαση που κηρύσσει έκπτωτο το ΔΣ της Ένωσης, παρά την Δικαίωση της Ομοσπονδίας από το Δικαστήριο που έκρινε ότι καλώς αποκλείστηκαν, παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που τους απομάκρυνε από τις σχολικές Επιτροπές, παρά την απομόνωση τους από τους άλλους φορείς της εκπαίδευσης (Δάσκαλους, Καθηγητές) συνεχίζουν τον γνωστό ρόλο τους, του αντιδημοκρατικού κατήφορου, των πλαστογραφιών και της κατάργησης των καταστατικών διαδικασιών όπου μπορούν.

Έχουν μαζί τους θλιβερούς συνοδοιπόρους, που αποκλείουν γονείς από το να θέσουν υποψηφιότητα, όπως έγινε στο 7ο Γυμνάσιο και στο 5ο Λύκειο, στις φετινές εκλογές.

Όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κρυφτούν, τους φανερώνουν, τους προδίδουν οι πράξεις τους και τα ψέματά τους.

  • ΨΕΜΑ 1ον : Εμφανίζονται ως ακομμάτιστοι και ως υπεράνω πολιτικής

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτοί δημιούργησαν Παράταξη που υποστηρίζεται κομματικά από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, και από συγκεκριμένους συντηρητικούς-αντιδραστικούς κύκλους.

  • ΨΕΜΑ 2ον : Προσπαθούν να εμφανίσουν την άλλη άποψη στους Συλλόγους Γονέων ως κομματική

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η Γονεϊκή Κίνησή μας, η Δημοκρατική Συνεργασία Γονέων δεν χωρίζει τους γονείς βάσει του τι ψήφισαν, επιδιώκουμε όλοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για την Παιδεία που αξίζει στα παιδιά μας.

  • ΨΕΜΑ 3ον : Λένε ότι είναι νόμιμοι γιατί κάνανε έφεση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

(α) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης κηρύχθηκε έκπτωτο από τα Δικαστήρια

(β) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης έχασε την αγωγή που έκανε εναντίον της Ομοσπονδίας

(γ) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης δεν το αναγνωρίζει η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής

(δ) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης δεν το αναγνωρίζει η ΕΛΜΕ

(στ) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης δεν το αναγνωρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

(ζ) Αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης δεν το αναγνωρίζει ο Σύλλογος Δασκάλων “Σεφέρης”

  • ΨΕΜΑ 4ον: Λένε ότι είναι η έκφραση των Γονέων της πόλης

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Αλήθεια τους είδες πουθενά; τους είδες δίπλα σου στο πρόβλημα του Σχολείου του παιδιού σου; Τους είδες δίπλα σου όταν μειώθηκε 40% η χρηματοδότηση προς τα σχολεία; Όταν αφαιρούσαν τους Δασκάλους Ειδικής Αγωγής από τα σχολεία; Τους είδες ΠΟΥΘΕΝΑ στα τόσα προβλήματα που οι διαδοχικές κυβερνήσεις σώρευσαν στην Παιδεία; Τους είδες μήπως τώρα που ο Ε.Ο.Π.Π.Υ. ουσιαστικά καταργεί την αποζημίωση για εργοθεραπείες, λογοθεραπείες κ.τ.λ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΘΕΙΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

Ø   Η Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει την Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων από τους Συλλόγους Γονέων της πόλης μας ώστε να γίνουν γνήσιες, τίμιες και καταστατικές αρχαιρεσίες.

Ø   Καλούμε τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων να αποστέλλουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα τους στο μόνο στο υπερκείμενο όργανο, αυτό της Ομοσπονδίας και να μην δίνουν βάση στα τηλεφωνήματα από τον αυτοαποκαλούμενο – δήθεν πρόεδρο της Ένωσης και τους συν αυτώ.

Ø    Η Ένωση είναι έκπτωτη και αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη όσα Δ.Σ. Συλλόγων καταθέσουν τα έγγραφα στους έκπτωτους ταυτιζόμενοι μαζί με τους έκπτωτους γίνονται έκπτωτοι και οι ίδιοι. Εφιστούμε την προσοχή σε κάποιους Διευθυντές Σχολείων να κοιτούν την δουλειά τους και να μην ανακατεύονται στις διαδικασίες των Συλλόγων Γονέων

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

κε ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ, κα ΜΑΞΗΛΑΡΗ, κε ΝΙΑΡΧΟ, κε ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

GOLD Διαφήμιση