Παναγιώτης Βλασσάς ο άνθρωπος της δημάρχου… Του Χρήστου Μακαρώνη

2156

Η κα Δέσποινα Θωμαΐδου -όπως και στελέχη της δημοτικής της παράταξης-, ξεχνάει τον πολιτικό φορέα που άνηκε, το ΠΑΣΟΚ δηλαδή και δηλώνει ανεξάρτητη. Ανεξάρτητος είσαι, είτε σε στηρίζει ένα κόμμα είτε όχι. Είναι στον τρόπο λειτουργίας σου ως δημοτική παράταξη ή άτομο και όχι στην πολιτική στήριξη. Όταν δεν σου δίνει κανένα κόμμα στήριξη στη δημοτική σου παράταξη δεν είσαι ανεξάρτητη, απλά δεν έχεις στήριξη. Αναγκαία εισαγωγή που αφορά και τον κ. Παναγιώτη Βλασσά, το δεξί της χέρι από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα.

Ο κ. Παναγιώτης Βλασσάς, μέσα από το επάγγελμα του γιατρού πνευμονολόγου, τη συμμετοχή του στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, την ενασχόλησή του μέσα από τα δημοτικά ψηφοδέλτια κατά βάση υποστηριζόμενα από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, την ανάθεσή του σε θέσεις ευθύνης στο δήμο, αλλά και την κοινωνική του προσφορά είναι γνωστός σε όλους μας.  Άσχετα αν κατά διαστήματα του χρεώνουν διάφοροι πονηροί αρνητικά πράγματα, από μια παλιά απασχόλησή του, επί ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ατυχής επιλογή να κρύβει την κομματική του ιδιότητα στο ΠΑΣΟΚ, αφού οι ενέργειές του πολλές φορές κινούνται πέρα από τον πυρήνα αυτό. Ίσως είναι εντολή της κας Δημάρχου τα στελέχη της να προέρχονται από “παρθενογέννεση” και να μην έχουν καμία κομματική οντότητα, λες και αυτό είναι χολέρα… Λες και με αυτό, θα ξεγελάσει την πόλη μας…

Ένα θέμα όμως που ακούγεται έντονα, σαν “έργα και ημέρες” του, στις επιτροπές της πρόνοιας στην Αγία Παρασκευή, για εμάς είναι αρκετά σοβαρό και θα πρέπει με κάποια δημόσια ανακοίνωση να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος. Ώστε να μη του χρεώνονται πράγματα που τον θίγουν. Λένε για πολλούς ανάπηρους στη Νέα Ιωνία, λένε για φακελάκια, για πιστοποιήσεις ξεκούραστες, ακόμα και στο σπίτι έτοιμες… λένε και ξαναλένε… Δεν τα ασπαζόμαστε, αλλά τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να τα ξεκαθαρίζουν για να σταματάνε κάποτε. Πολλά μπορούν να λέγονται ή να γράφονται για τον καθένα μας από κακόβουλους ή και ανταγωνιστές σε διάφορες θέσεις εξουσίας -για εμένα να δείτε τι λένε, που δεν θέλω και εξουσία…- για αυτό οι δημόσιες ανακοινώσεις αναγκαίες για το παραπέρα.

Ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό μέσο, τα μεταφέρουμε δημόσια, ζητώντας κάποια ανακοίνωση από τον κ. Παναγιώτη Βλασσά, προς όλα τα τοπικά μέσα. Δεν την υιοθετούμε, δεν συμπορευόμαστε μαζί τους. Τώρα ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και πάλι, αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Γιατί μη ξεχνάμε, η οικονομική κρίση δεν τέλειωσε ακόμα και ο δήμος Νέας Ιωνίας έχει πολύ κόσμο με πραγματικά προβλήματα επιβίωσης. Σε κάθε περίπτωση, είναι τυχερός που έχει διευθύντρια της υπηρεσίας την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, χρήσιμη, με γνώσεις και εμπειρία μεγάλη στον τομέα της.

Από την πλευρά μας και ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό μέσο TMPRESS και ως Χρήστος Μακαρώνης, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

GOLD Διαφήμιση