Ο Πανελλήνιος Περιβαλλοντικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την Υγεία και το Περιβάλλον”, έκανε την Γενική Συνέλευσή του και εκλογές.

960

Ο Πανελλήνιος Περιβαλλοντικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την Υγεία και το Περιβάλλον”, μετά τη Γενική Συνέλευσή του, στις 10-04-2019, θέλει να ευχαριστήσει τους εξής:

Το Δήμο Νέας Ιωνίας,  για την ευγενική παραχώριση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιου της πόλης μας, για την πραγματοποίηση της Γεν. Συνέλευσης και τις εκλογές του Συλλόγου.

Επίσης ευχαριστεί, τα μέλη και τους φίλους: Νώντα Αργυρόπουλο, Γεώργιο Τσιακαλάκη, Κυριακή Φραγκούλη, Νίκο Ντινόπουλο,  Ιωάννη Βέλλη, Σωτήρη Σκευοφύλαξ, Ειρήνη Μουστάκη – Νιάρχου, Φώτη Τσομπάνογλου, Νίκο Τσερπανη, Συμεών Χατζηαγγέλη, Ηλία Κόκκαλη, Ιωάννη Κατσαγκόλη, Σταύρο Καρβέλα, Μαριάννα Σερίφη – Κόκκαλη, Δημήτρη Νιάρχο, Σόφια Λιανού, Στέλλα Κοκοτζή, κ.ά.

που στηρίζουν τον δύσκολο αγώνα που γίνεται, μέσα από τον Σύλλογο – καθημερινά- για μια ποιότητα ζωής καλύτερη, για εμάς και τα παιδιά μας.

Παραθέτουμε παρακάτω το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε μετά τις εκλογές της 10-04-2019. Η θητεία του λήγει το Απρίλιο του 2022:

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Χρήστος Μακαρώνης

Α’ Αντιπρόεδρος:  Χριστίνα Ντερντεριάν

Β’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Κοκοτζής

Γεν. Γραμματέας: Νίκος Ντινόπουλος

Ταμίας: Κυριακή Φραγκούλη

Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Στέλλα Κοκοτζή

Κοσμήτορας: Σταμάτης Μεγαλομμάτης

 

Με εκτίμηση

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

GOLD Διαφήμιση