ΤΜPRESS: ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ…

387

Θέλουμε να ενημερώσουμε, δημόσια, ότι εδώ, στο ελεύθερο και αδέσμευτο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS, δίνουμε ισότιμα τον λόγο σε όλες και όλους που συμμετέχουν στα δημοτικά δρώμενα (αλλά και γενικότερα εφόσον αυτό αφορά τη Νέα Ιωνία, άμεσα ή έμμεσα) και αυτό θα κάνουμε πάντα, προς όφελος του πολίτη.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής δώσαμε τον λόγο, πρόσφατα, στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας, της Νέας Ιωνίας, να απαντήσουν σε σειρά κοινών ερωτήσεων που αφορούν τον ρόλο του δημοτικού συμβουλίου, τις εκτιμήσεις τους για την όλη κατάσταση, την δημοτική τους παράταξη. Δυστυχώς όμως οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και λυπούμαστε για αυτό, δεν έκριναν σκόπιμο να απαντήσουν σε κάποια ερώτηση. Εκτός του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, που απάντησε άμεσα σε όλες και τον ευχαριστούμε για αυτό, εκ μέρους των δημοτών της πόλης μας που άκουσαν τις απόψεις του και της παράταξής του, μέσα από το TMPRESS.

Αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων τους, δυσκολεύονται να απαντήσουν σε πέντε ή δέκα ερωτήσεις; Δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν οι δημότες τις θέσεις τους; Βαριούνται να ασχοληθούν; Κάτι άλλο; Κρίμα!

Λυπούμαστε για τη στάση τους και συνεχίζουμε. Γιατί θεωρούμε υποχρέωση πρώτα στον εαυτό μας και μετά απέναντι σε κάθε δημότη, να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη πόλη, για μια καλύτερη Νέα Ιωνία, χωρίς να διεκδικούμε το χειροκρότημα ή την εξάρτηση από κάποια σχέση εξουσίας.

GOLD Διαφήμιση