Τα όνειρα των αθλητών του ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ στοιβαγμένα σε ένα κοντέινερ…

692

Προς γονείς ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η αντίδραση του Δ.Σ του συλλόγου για το θέμα των αποδυτηρίων και γραφείων της ομάδας είναι ανύπαρκτη. Αφού πρώτα  φυσικά η δημοτική αρχή που το Δ.Σ χάιδευε  με ένα έυσχημο τρόπο πέταξε το μπαλάκι ότι κύριοι αυτό έχουμε αυτό σας δίνουμε (κοντέινερ) και τους εγκλώβισαν  σε ένα αδιέξοδο .Τώρα όμως που  έρχονται και οι βροχές πως θα κοιτάξετε στα μάτια αυτά τα παιδιά που θα σας λένε πως και που θα προστατευτούμε εμείς ;;;πως θα νοιώθουν να βλέπουν τους συναθλητές της Ανατολής να χρησιμοποιούν τα σύγχρονα αποδυτήρια και το γυμναστήριο όταν βρέχει και εκείνα να τρέχουν δεξιά αριστερά να μην γίνουν μούσκεμα αλλά και να προστατέψουν και τα πράγματα τους ;;

Εσείς οι ίδιοι του Δ.Σ που θα τρέχετε στα κυλικεία και στα υπόστεγα να κρυφτείτε από την βροχή βγείτε μπροστά μια φορά επιτέλους και μιλήστε ανοιχτά στους γονείς και να τους πείτε τι σκοπεύετε να κάνετε. Αφήστε τα δημόσια κλαψουρίσματα εμείς άδω θα  παλέψουμε από τα υπαίθρια αποδυτήρια κλπ. Οι γονείς σας εξέλεξαν να δώσετε ΛΥΣΕΙΣ και μόνο αυτό. Αλλά εδώ θα μου πείτε εδώ έχετε ξεχάσει να προκηρύξετε εκλογές για το σωματείο που η θητεία του λήγει 31/10 και από την επόμενη μέρα αν σας καταγγείλει μέλος θα εκπέσετε ως παράτυποι.

Αν σας συγκινεί η εικόνα ως γονείς που θα δείτε παρακάτω τότε κάντε κάτι αλλιώς καλύτερα αν σας περισσεύει ελάχιστη αξιοπρέπεια καλό είναι να πάτε σπίτι σας και να αφήσετε σε ανθρώπους το σύλλογο που θέλουν και μπορούν να δώσουν λύσεις.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

GOLD Διαφήμιση