Απάντηση του συλλόγου ΠΑΚΕΠΟ Νέας Ιωνίας στις χυδαιότητες του Κύριου Βλασσα Δημ. Σύμβουλου της Παράταξής Δύναμη Προοπτικής

802

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»

                                           «Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών

                                                  για την Υγεία και το Περιβάλλον»                                                

                                                      Ζήλων 21,  Τ. Κ. 142 33  Ν. Ιωνία

Κιν. 693-290-8949     pakepogr@gmail.com                  

 

                                                                                                               Αρ. Πρ.  2 

 

    Θέμα: «ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΡΙΔΑ».

 

Κύριοι,

Μετά λύπης μας, ενημερωθήκαμε πως έχετε κάνει θέμα ή  θα κάνετε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας, με θέμα τον εκπρόσωπό μας -Ιδρυτή & Πρόεδρο του Συλλόγου μας- για κάτι που είναι καθαρά προσωπικό και αφορά δύο πρόσωπα, όχι κάτι σχετικό με την ΙΡΙΔΑ, που συμμετέχουμε μάλιστα ως μέλη με το Σύλλογό μας.

Ειδικότερα αυτό αφόρα τον κύριο Βλασσά και τον κύριο Μακαρώνη. Δεν έχει και δεν πρέπει να έχει καμία θέση ούτε η ΑΜΚΕ ΙΡΙΔΑ, ούτε και ο Σύλλογός μας  -εν συντομία ΠΑΚΕΠΟ- στην εν λόγω διένεξη.

Ας λύσουνε το προσωπικό τους πρόβλημα μόνοι τους και ας μην ανακατεύουνε το Σύλλογό μας και την ΙΡΙΔΑ. Είμαστε σίγουροι, πως θα βρεθεί λύση. Σε περίπτωση που θα ξανακουστεί ή σχολιαστεί αρνητικά ο Σύλλογός μας, από οποιονδήποτε ή και από μέλη ή το Δ.Σ. της ΙΡΙΔΑ θα προχωρήσουμε σε νομικά μέτρα και μηνύσεις κατά του Δ.Σ. της ΙΡΙΔΑ και κατά παντός υπευθύνου. Όπως δικαιούμαστε, θα ζητήσουμε τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης και αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει το στοιχείο της δυσφήμησης θα στραφούμε ατομικά και συλλογικά κατά των μελών του Δ.Σ. της ΙΡΙΔΑ, μέσα από δικαστική διαδικασία, για την προστασία μας και των μελών του Συλλόγου που νόμιμα εκπροσωπούμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανάγνωση της επιστολής μας.

 

Με Εκτίμηση

        Το Δ. Σ.

 

 

 

 

 

 

GOLD Διαφήμιση