ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΟΥΡΗ ΣΤΟ TMPRESS & ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

814

                 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΟΥΡΗ ΣΤΟ TMPRESS

Με λύπη μου διαπίστωσα πως η Δήμαρχος λειτουργεί με προσωπικές εμπάθειες και δυσκολεύεται τόσους μήνες μετά να ξεπεράσει το προεκλογικό σκηνικό. Όμως με κορώνες, φληναφήματα και αλαζονεία ο Δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί σωστά.

Η παράταξή μας σκοπεύει να ασκήσει εποικοδομητικό έλεγχο της εξουσίας και να σταθεί αρωγός σε όποιες προτάσεις προάγουν την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της Νέας Ιωνίας.

Στείρες αντιπαραθέσεις και επιθέσεις επί προσωπικού -όπως αυτές που ζήσαμε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο- δεν βοηθούν και δεν πρόκειται να τις ακολουθήσουμε.

Καλούμε για άλλη μία φορά την κα Θωμαΐδου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασχοληθεί σοβαρά με τα ζητήματα που ταλανίζουν την πόλη, αντί να αναλώνεται σε καυστικά σχόλια για το πότε «πάμε διακοπές» ή ποια έγγραφα καταθέτουμε για να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας.

Η δημιουργία εντυπώσεων δεν παράγει έργο. Η πόλη μας χρειάζεται σχολεία και όχι Δημαρχεία.

                                          ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ                               

Αντικρουόμενες δηλώσεις για την εξαγγελία νέου Δημαρχείου στη Νέα Ιωνία

Απορίας άξιο είναι τελικά τίνος ιδέα ήταν η περιβόητη εξαγγελία για νέο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150 της Νέας Ιωνίας. Η είδηση έκανε το γύρο της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα αμέσως μετά την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη στο χώρο, συνοδεία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου.

Τότε η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στους παριστάμενους δημοσιογράφους: Η κ. Θωμαΐδου είχε την ιδέα στο οικοδ. Τετράγωνο 150 (εκεί που θα γίνει το υπόγειο parking) να κατασκευάσουμε επιπλέον ένα νέο Δημαρχείο κι εμείς έχουμε την πρόθεση να το προχωρήσουμε, θα το μελετήσουμε.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας όμως η Δήμαρχος έσπευσε να πάρει αποστάσεις και να αποδώσει την ιδέα του έργου στην Αντιπεριφερειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έκανα καμία δήλωση για το 150. Επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο (χώρο) και διατυπώθηκαν ορισμένες προτάσεις για τις οποίες εγώ δεν έκανα καμία εξαγγελία και δεν είπα απολύτως ότι θα χτίσουμε εκεί Δημαρχείο. Φυσικά, δική της πρόταση (της Αντιπεριφερειάρχου) και δική της εξαγγελία ήταν ότι είχε μάθει πως σε εκείνο το σημείο θα γινότανε Δημαρχιακό Μέγαρο. Εμένα δεν με ενδιέφερε αν θα κάνουμε Δημαρχείο. Εμένα με ενδιέφερε η πορεία της εξέλιξης του έργου του οικοδομικού τετραγώνου 150.  Από κει και πέρα όποιες εξαγγελίες υπήρξαν σε κάποιους παρευρισκόμενους εκεί, μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει».

Ο καθένας εν προκειμένω, υποθέτουμε πως είναι η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης; Και τελικά ποιος είχε την ιδέα; Το θέμα αποκτά ενδιαφέρον γιατί προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια….

GOLD Διαφήμιση