Υπενθύμιση 6: Δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, απορριμματοφόρα και άλλες ιστορίες… Του Χρήστου Μακαρώνη

1486

Όσο και να θέλει να δείξει η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Ηρακλή Γκότση, ότι τα απορριμματοφόρα που σταθμεύουν στα όρια του γηπέδου της πόλης μας δεν ενοχλούν, ούτε αποτελούν υγειονομικό πρόβλημα σε αθλούμενους και θεατές, δυστυχώς για αυτήν δεν πείθει. Είναι και ο άνεμος που στέλνει  τις “μυρωδιές” προς την πλευρά του γηπέδου… Τόσα χρόνια, τόσες δημοτικές αρχές υπόσχονται και το πρόβλημα παραμένει πάντα άλυτο.

Φτιάχτηκε ένα όμορφο γήπεδο, αλλά το γκαράζ των απορριμματοφόρων δεν έφυγε ποτέ από εκεί. Γιατί; Γιατί αρκέστηκαν στην εικόνα ενός ωραίου γηπέδου και κρύψαν το άλλο πρόβλημα κάτω από το “χαλί”… Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή της κας Δέσποινας Θωμαΐδου, που έρχεται από τον Σεπτέμβριο να δει το πρόβλημα στη σωστή του διάσταση και να μη παραμείνει σε φτηνά, ανέξοδα ευχολόγια για το μέλλον…

Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι “αυλοφύλακες” ή αυλοκόλακες, που μαστίζουν και το γήπεδο αυτό, εκτός του ΟΠΑΝ που θα έπρεπε να είναι ο ουσιαστικός αρμόδιος δημοτικός φορέας του. Τα είδαμε τα χάλια τους, τους τακτικισμούς τους, σε βάρος νέων που ενδιαφέρονται μέσα από τον αθλητισμό να προσφέρουν, στον εαυτό τους και την πόλη μας. Αποκλεισμοί, ευνοιοκρατία και στάσεις απαράδεκτες.

Μέσα από το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό μας μέσο τα είχαν καυτηριάσει οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Λάμπρου και Σκευοφύλαξ, αλλά και άλλοι παλιότερα. Και θυμάμαι πάντα και πολύ καλά τι θέση είχε πάρει η νέα Δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαϊδου και η δημοτική της παράταξη τότε, για νέα ομάδα στίβου και τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν…

Γιατί δεν έχουμε όλοι κύριοι της νυν και επόμενης δημοτικής αρχής, κοντή μνήμη. Δυστυχώς, για όλους σας! Χρειάζονται παρεμβάσεις για να αλλάξει αυτή η κακή κατάσταση, να χτυπηθεί η γροθιά στο τραπέζι, να κλείσει η πόρτα σε αυλοκόλακες, που είναι πάντα πρόθυμοι να σταθούνε με ευλάβεια σε κάθε δημοτική αρχή και δήμαρχο για το δικό τους και μόνο όφελος. Περιμένουμε να τις δούμε και θα τις επικροτήσουμε πρώτοι!

 

 

GOLD Διαφήμιση