Υπενθύμιση 7: Οι προμήθειες στο δήμο μας Του Χρήστου Μακαρώνη

792

Όταν κάτι “ακούγεται” αρνητικά, έστω κι αν είναι ψέμα, τότε σημαίνει ότι κάτι στο δήμο μας δεν πάει καλά. Ακόμα και αν διασπείρεται στην τοπική κοινωνία, από καλοθελητές ή από επιχειρήσεις που δεν προτιμήθηκαν σε διαγωνισμούς ή αναθέσεις. Αυτό συμβαίνει στη Νέα Ιωνία τα τελευταία χρόνια. Πολλοί αναφέρονται σε επιλεκτικές αγορές και προμήθειες, όπως στο αποκλεισμό συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Πιστεύουμε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που ασχολούνται με τέτοια θέματα, δεν θα ρισκάριζαν τη θέση τους για να κάνουν μια ασήμαντη ή μικρή “αρπαχτή”. Βέβαια υπάρχουν και οι αναθέσεις, από την πλευρά του Δημάρχου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή νέος Δήμαρχος έρχεται και αυτός είναι η κα Δέσποινα Θωμαΐδου, ας λάβει υπόψιν -εάν θεωρεί χρήσιμες- τις διαπιστώσεις μας ως tmpress.

Μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Νέας Ιωνίας, είναι θεωρούμε απαραίτητο, να ανεβαίνει ο κάθε διαγωνισμός ή η κάθε ζήτηση πραγμάτων ή υπηρεσιών από το δήμο ή τις επιμέρους υπηρεσίες του. Και μετά τη λήξη του κάθε διαγωνισμού, να ανακοινώνονται όλες οι συμμετοχές, με τις τιμές που δώσανε στο ή στα συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Όπως και τα ονόματα των υπαλλήλων και το αν υπάρχει διαγωνισμός ή απευθείας ανάθεση.

Έτσι δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, αμφισβητήσεις και τόσα άλλα που συζητιούνται καθημερινά, χωρίς απαραίτητα να περιέχουν στοιχείο αλήθειας, αλλά θίγοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

 

 

GOLD Διαφήμιση