ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Τα μεγάλα προεκλογικά «έργα» ξεκίνησαν στην πόλη μας…

440

Μη γελάτε… Η Δήμαρχός της πόλης της καρδιάς μας, η κα Δέσποινας Θωμαΐδου, ξεκίνησε ή μάλλον καλύτερα συνέχισε με εντονότερους ρυθμούς τα «έργα» που κατά τη γνώμη της θα αλλάξουν το μέλλον της Νέας Ιωνίας προς το καλύτερο.

Φυσικά μιλάμε για τα κακής ποιότητας βαψίματα με τα χρώματα της Δημοτικής της Παράταξης και την κάλυψη παρτεριών, περιβόλων εκκλησιών, και Δημαρχείου με πανάκριβα λουλούδια, της μίας χρήσης…Που πεθαίνουν λίγες μέρες μετά και χρειάζονται άμεση αντικατάσταση για να μη καλυφθεί το κενό.

Λυπούμαστε κα Δήμαρχε και Δημοτική Αρχή που επιλέξατε και αυτή την περίοδο, την προεκλογική, αντί έργων ουσίας, έργα βιτρίνας που τονίζουν στην πόλη τα χρώματα της Παράταξή σας και όχι τη γενικότερη και επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση για τα χρώματα σε τέτοια μέρη, όπως και για τα λουλούδια σας.

Αντί να λάβετε υπόψιν τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την πόλη και που θα μπορούσατε να δρομολογήσετε έστω και τώρα, όπως και τα έργα για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και ΑΜΕΑ, προτιμήσατε μια κιτς εκδοχή «στολισμού» της Νέας Ιωνίας, για να τραβήξετε μερικές ψήφους παραπάνω από τον μηχανισμό εξουσίας που σας στηρίζει και είναι ευρύτερα γνωστός.

Ό,τι και να πούμε θα είναι χαμένο, αλλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι κρίμα, να συνεχίζετε τέτοιες «πολιτικές» που δεν αξίζουν στην πόλη αυτή με την τόσο μεγάλη ιστορία και τα τόσο αξιόλογα πρόσωπα που πρόσφεραν στην τοπική αυτοδιοίκησή της.

TMPRESS

Υ.Γ. Σας προσφέρουμε μια σειρά εικόνων από τα παγκάκια και τα άλλα βαψίματα και όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, της Νέας Ιωνίας.

GOLD Διαφήμιση