Εξηγήσεις για τυχόν παρεξηγήσεις… Του Χρήστου Μακαρώνη

817

Έγινε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, ένας μικρός χαμός (με μεγάλη επισκεψιμότητα κατά την ώρα τη συνέντευξης, αλλά και αργότερα μέχρι σήμερα), με την αποκλειστική συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Κουλούρη, Γεν. Γραμματέα του ΕΚΑ & Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, στο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS. Όπως και μεγάλος ντόρος, για το πως χειρίστηκα την όλη διαδικασία.

Σας γνωρίζω λοιπόν, πως και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε δυσαρέσκεια από κάποιους, ιδίως στις συνεντεύξεις με τους κ.κ.: Παναγιώτη Μανούρη – επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και Χρήστου Τσερπάνη – ενεργού πολίτη της Νέας Ιωνίας.

Διευκρινιστικά να το τονίσω και πάλι, δεν είμαι και δεν το παίζω δημοσιογράφος. Όμως το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS, είναι καθαρά δημοσιογραφικό στη λειτουργία του. Παραμένω ενεργός blogger – ακτιβιστής, αντιμετωπίζοντας το κάθε καλεσμένο στις εκπομπές μου με διαφορετικό τρόπο και σεβασμό πάντα. Αυτό, αναγκαία αναφορά, για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια σχετικά με τις εκάστοτε συνεντεύξεις στις εκπομπές μου, “ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ” & “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”.

Όπως έχω αναφερθεί επανειλημμένως σε εκπομπές και κείμενά μου και το εννοώ απόλυτα αυτό, δεν πρόκειται να βγάλω κανένα μα κανέναν ποτέ στις εκπομπές μου, για να τον εκθέσω, διαπομπεύσω και άλλα σαχλά που βλέπω αλλού, κερδίζοντας μεγάλες ακροαματικότητες. Ακόμα και αν δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί του, ιδεολογικά, πολιτικά, αυτοδιοικητικά, κ.λπ. Δεν το έκανα ποτέ και δεν το κάνω ποτέ, για να δώσω τη χαρά σε κάποιους ή κάποιες, που έχουν τη δική τους άποψη για το πως παίρνονται οι συνεντεύξεις, κάτι που φυσικά το σέβομαι αλλά δεν το ασπάζομαι, ούτε θα το ακολουθήσω ως δική μου πρακτική επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Για όλους αυτούς που θέλουν “ΑΙΜΑ” και “ΜΠΟΥΛΙΝΝΓΚ” να βγαίνει από το κάθε καλεσμένο στις εκπομπές μου, καλά θα κάνουν να μην ξανακούσουν καμιά μου πια. Υπάρχουν κανάλια με τέτοιες εκπομπές, που ευχαριστιούνται να εκθέτουν ή να κατασπαράζουν ανθρώπους, εκεί μπορούν να δούνε το “θέαμα” αυτό και να το ευχαριστηθούν…

Τέλος, κλείνοντας, θέλω να πω, πως όλα έχουν όρια και τόσο εγώ όσο κι εμείς στο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS, δεν θα κάνουμε τη χάρη -έστω και αν το προκαλούν- να τα ξεπεράσουμε για κανένα λόγο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΜΑ & ΒΙΑ.

Η εκπομπή “ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ”, με τον Χρήστο Μακαρώνη, ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, θα έχει πολλές εκπλήξεις, για κάποιους σίγουρα δυσάρεστες!!! Όλα στο φως!! ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ… ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ… ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ. ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΤΟ ΔΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ… ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ!!! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yTxeMdyExlg

 

GOLD Διαφήμιση