Μη ξεχνάτε τους Συλλόγους και τα Σωματεία… Του Χρήστου Μακαρώνη

1107

Οι Σύλλογοι προσφέρουν στα μέλη τους και στην πολη που εδρεύουν. Ανταποδοτικά, θα έπρεπε, ιδίως σε περιόδους κρίσεων ή και πανδημίας, να τους επιστρέφεται ως ευγνωμοσύνη αυτό, με οποιοδήποτε τρόπο. Στο Γαλάτσι, ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρκόπουλος, το έχει καταλάβει πολύ καλά και το βλέπουμε στα μέτρα που πήρε πρόσφατα για τους Συλλόγους και τα Σωματεία της πόλης του, εν μέσω κορονοϊού. Στο Δήμο Νέας Ιωνίας, αλλά και στους άλλους δήμους τι κάνουν για τους Συλλόγους;

Μείωση δημοτικών τελών σε πολιτιστικούς, μορφωτικούς, αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, με έδρα το Γαλάτσι.

Σύμφωνα με την με αριθμό 233/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το έτος 2021 καθορίζεται η μείωση δημοτικών τελών σε πολιτιστικούς, μορφωτικούς, αθλητικούς συλλόγους και σωματεία με έδρα το Δήμο Γαλατσίου Αττικής, με ορισμό νέου συντελεστή βάσει του αρ. 185 του ν. 4555/2018 για τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς, μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς από 1,37 € / τ.μ. σε 0,69 € / τ.μ., λόγω των συνθηκών της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να αιτηθούν μέχρι την 30η Νοεμβρίου την ένταξη τους στο μειωμένο συντελεστή, στο πρωτόκολλο του Δήμου μας ή ηλεκτρονικά στο email protokollo@galatsi.gr , καταθέτοντας έναν πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ, ο οποίος θα πρέπει να είναι στο όνομα/επωνυμία του συλλόγου/σωματείου.

 

(“ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ 2019″. Φωτο: Γιάννης Βέλλης)

GOLD Διαφήμιση