Έχουμε νέα δημοτική αρχή!!! Ήρθε η ώρα της… Του Χρήστου Μακαρώνη

1173

Κι αυτό που δεν περιμέναμε, το πάθαμε… Είναι να μη σου συμβεί… Πέρα από το όποιο χιούμορ, έχουμε από σήμερα νέα δημοτική αρχή και τόσο εγώ, όσο και το ελεύθερο εναλλακτικό μας δίκτυο TMPRESS, της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της, για το καλό της Νέας Ιωνίας πάντα. Και το εννοούμε, αυτό.

Ας δούμε και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Δήμαρχος, φυσικά η κα Δέσποινα Θωμαΐδου. Αντιδήμαρχος παιδείας η κολλητή φίλη της νέας δημάρχου και πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” κα Γκέλλυ Σακκαλόγλου. Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής ο κ……….. Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ο κ. ……………Αντιδήμαρχος καθαριότητας ο κ. …………..Αντιδήμαρχος οικονομικών ο κ. …………

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και φυσικά τα λάθη των προηγούμενων να τους γίνουν μαθήματα, ώστε να μη τα ξαναδούμε στην πόλη. Σε ελεύθερη συζήτηση με δημότες της Νέας Ιωνίας, εκφράστηκε η άποψη -είτε στήριξαν τη νέα Δήμαρχο, είτε όχι- να μη χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια και ο δήμος μείνει πάλι στο περιθώριο των εξελίξεων, όπως το ζήσαμε τα τελευταία χρόνια.

Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο, γιατί πρέπει να δοθεί αγώνας, άμεσα και σε πολλά επίπεδα, για να αντιστραφεί το πολύ κακό κλίμα και οι παρενέργειες των αποτυχημένων επιλογών της διοίκησης του απερχόμενου δημάρχου κ. Ηρακλή Γκότση. Υπάρχει και το θέμα της λήψης αποφάσεων σε σημαντικά ζητήματα, που εξαρτάται άμεσα από τις συνεργασίες της νέας δημοτικής αρχής που αναγκαστικά είναι δεμένη με τη στήριξη της εκλογής από τη δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ”, του κ. Ηρακλή Γκότση και αυτή του κ. Νίκου Κουκουλάρη και της παράταξής του “ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ 21ος ΑΙΩΝΑΣ”.

Όσοι διαβάσατε ή αναζητήσατε τα άρθρα μου, των τελευταίων τριών μηνών, θα έχετε μάθει ή θα μάθετε για το “έργο” της διοίκησης Γκότση και των στενών συνεργατών του… Όλα αυτά ή θα ξεπεραστούν από τη νέα δημοτική αρχή με θάρρος ή θα “ξεχαστούν” σε ένα πρόγραμμα συν διοίκησης… Ο καθένας κρίνεται για τα καλά και τα κακά του έργα και επιλογές. Η Νέα Ιωνία της καρδιά μας, ή θα πάει καλά τα επόμενα χρόνια και αυτό μπορεί να γίνει ή θα πάθει “εμφράγματα” από την αδράνεια και την συμπόρευση με την αποτυχία κοντινών, αλλά παρελθόντων ετών…

 

Υ.Γ. Ώρα για αποφάσεις, ώρα για σπάσουν αβγά! Όχι άλλα λάθη! Θα είμαι εδώ, θα παρακολουθώ, θα ενημερώνω και φυσικά θα κρίνω.

 

 

 

 

GOLD Διαφήμιση