ΦΕΝΙ: Διαμαρτυρία για την αντιδήμαρχο κα Γκέλλυ Σακαλόγλου

1101

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ–ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ 10, Τ.Κ. 142 33, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ–ΑΤΤΙΚΗΣ

Κιν.697-2577-607, feni.neasionias@gmail.com

www.fenineasionias.blogspot.com

 

Προς: Πρόεδρο δημοτικού συμβούλιου &

Δημοτικούς σύμβουλους Νέας Ιωνίας.

 

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Νέας Ιωνίας

Κα Δέσποινα Θωμαΐδου

 

Θέμα: Διαμαρτυρία για την αντιδήμαρχο κα Γκέλλυ Σακαλόγλου.

 

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ) είναι ένα από τα πρώτα Φιλοζωικά Σωματεία της Ελλάδας, με έτος ίδρυσης το 2003. Επί 18 συναπτά έτη, προσφέρει τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και πανελλήνια, τα μέγιστα για τα αδέσποτα ζώα.

Φυσικά με την ίδια δυναμική θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια, παρά τον πόλεμο λάσπης που έχει ξεκινήσει την τελευταία περίοδο και συνεχίζεται καθημερινά από συγκεκριμένα κέντρα διασποράς & δυσφήμισης που γνωρίζουμε καλά και εξυπηρετούν στοχευμένη διαδικασία για συμφέροντα ξένα από τη δική μας λογική και δράση.

Οι δράσεις σε όλα τα χρόνια της παρουσίας μας, είναι πολλές και αφορούν πολλά επίπεδα. Από το νομικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων, μέχρι και την τροφή τους, την στείρωσή τους, την υγεία τους, την προστασία τους από φόλες, την υιοθεσία, κ.λπ. Τακτικά κάνουμε εκστρατείες για τα αδέσποτα και bazaar για να τα στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Με την οικονομική στήριξη των μελών μας προσφέρουμε και τελευταίο ευρώ για αυτά.

Είμαστε υποστηρικτές της δημιουργίας νέων φιλοζωικών σωματείων και φυσικά υπέρ του εθελοντισμού για τα ζώα. Ας μη ξεχνάμε ότι ο ρόλος μας σε όλα τα σωματεία είναι εθελοντικός και μέσα από αυτά καταθέτουμε την ψυχή μας, τον χρόνο μας, ακόμα και τα χρήματά μας, πέρα από τις συνδρομές για να προσφέρουμε στα αδέσποτα ζώα τη βοήθειά μας, που την έχουν τόσο ανάγκη.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η ανοχή μας τέλειωσε και από εδώ και πέρα, όποιος ή όποια διασπείρει ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες για την ΦΕΝΙ ή μέλη της θα δεχθεί τις συνέπειες του νόμου που είναι ξεκάθαρος σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είμαστε διαθετειμένοι να αφήσουμε κανέναν, από όποια θέση εξουσίας και αν κατέχει να καταστρέψει το πολύτιμο έργο μας για τα αδέσποτα ζώα για προσωπικές φιλοδοξίες ή άλλα συμφέροντα τα οποία δεν μας αφορούν ούτε θέλουμε να μπλεχτούμε σε αυτά. 18 χρόνια παρουσίας είναι πολλά για να καταλάβει ο καθένας την αξία της προσφοράς μας που κάποια πρόσωπα επιδιώκουν επιπόλαια ή και στοχευμένα να την βλάψουν ή και μηδενίσουν με τη λάσπη που ρίχνουν καθημερινά.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε την κα Σακαλόγλου, η οποία είναι αρμόδια Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, να μην ασχολείται και περισσότερο σχολιάζει με το τι κάνουν και τι όχι τα φιλοζωικά σωματεία, αλλά να ασκεί τα καθήκοντά της όπως ορίζουν οι νόμοι της πολιτείας. Με το να μεροληπτεί δεν παρέχει κάποια χρησιμότητα στο φιλοζωικό έργο που γίνεται, αλλά αντίθετα το βλάπτει και το απομονώνει. Ερωτήματα αφήνει και η αδιαφορίας της σε εκατοντάδες αιτήματα που έχουμε κάνει επί της Αντιδημαρχίας της και δεν βρήκαμε κάποια ουσιαστική λύση. Εάν θέλει μπορεί και εγγράφως να μας απαντάει σε αυτά, που έχει και χρησιμότητα.

 

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

 

 

Το διοικητικό συμβούλιο της ΦΕΝΙ.

 

 

 

 

 

 

GOLD Διαφήμιση