ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΜΑ;;; Του Χρήστου Μακαρώνη

1113

Σήμερα, κλείνουμε 15 μήνες που ο Γ.Σ ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ δεν έχει πάρει όπως δικαιούται αποδυτήρια και γραφεία στο στάδιο της πόλης μας.

Ας ανατρέξουμε να θυμηθούμε τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας στις 11-12-2019. Το ΚΚΕ είχε κατεβάσει έκτακτα την ημέρα εκείνη το θέμα παραχώρησης χώρου στον «Ίκαρο» και μάλιστα σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση που ακολούθησε, φυσικά  με την συνδρομή της  παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Δημιουργίας Αλληλεγγύης (πάντα δίπλα στην ομάδα του «ΙΚΑΡΟΥ» από την πρώτη στιγμή) αλλά  και του συγχωρεμένου κυρίου Μπράτιμου, μπόρεσε να αποσπάσει με ψήφους 19-17 την παραχώρηση και χρήση των χωρών του σταδίου.

Από εκείνη την στιγμή όμως η Δημοτική Αρχή κωφεύει. Αφήνει για 15 μήνες ακόμα τα παιδιά της ομάδας στο «δρόμο» και τους παράγοντες της ομάδας να χρησιμοποιούν τα «τραπεζάκια» του κυλικείου ως γραφεία.

Βέβαια μου κάνει εντύπωση που κανείς μα κανείς από το Δ.Σ του «Ικάρου» δεν έχει βγει ανοιχτά να απαιτήσει το αυτονόητο, δηλαδή την  εκτέλεση της απόφασης.

Γιατί  πρόεδρε του συλλόγου  κύριε Σαλμά δεν βγαίνετε μπροστά για τους αθλητές σας και αφήνετε εδώ και 3 χρόνια συνολικά  αυτά τα παιδιά να νοιώθουν 2ης κατηγορίας αθλητές; Φοβάστε κάτι η μήπως εξυπηρετείτε  συμφέροντα της νυν δημοτικής αρχής;

 

GOLD Διαφήμιση