Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

1497

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ. 

 

Για μία ακόμη φορά η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα Δέσποινα Θωμαΐδου, έδειξε ότι είναι μακριά από τη σημερινή πραγματικότητα. Προσπάθησε με το ίδιο θλιμμένο στυλ που συνηθίσαμε πια να τονίσει το σημαντικό έργο της ως Δήμαρχος, που φυσικά δεν το βλέπει κανείς ή έστω οι περισσότεροι στην πόλη μας.

Εξέθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τους εργαζόμενους του δήμου, φόρεσε για δημόσιες σχέσεις και φωτογράφιση τις μάσκες προστασίας, ασχολούνταν με το φωτισμό του δημαρχείου τις νυχτερινές ώρες, ώστε να φαίνεται το έργο της… και τόσα άλλα που καθημερινά αναφέρουμε στις εκπομπές μας ή γράφουμε στο TMPRESS και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού μας δικτύου.

 

Αγαπημένοι κι εκλεκτοί φίλοι,Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή και είμαι περήφανη γι' αυτό, έχουμε ενισχύσει τον κοινωνικό μηχανισμό του Δήμου μας ώστε κανένας δημότης να μην μείνει μόνος και απροστάτευτος.Για οποιαδήποτε ερώτηση και βοήθεια καλέστε στον αριθμό 15909, στα τηλέφωνα 210 2723675- 210 2793916- 210 2777198- 210 2794950 και οι άνθρωποι του Δήμου μας θα φροντίσουν να έρθουν σε εσάς για να σας φέρουν τρόφιμα, φάρμακα ή να σας παρέχουν ψυχολογική στήριξη. Εύχομαι ολόψυχα σύντομα όλοι μας να επανέλθουμε υγιείς στους κανονικούς ρυθμούς και να ανταμώσουμε στους δρόμους, στις πλατείες, στις εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου μας.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!!!

Δημοσιεύτηκε από Δέσποινα Θωμαϊδου στις Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

 

GOLD Διαφήμιση