Η δημοσιογραφική εκπομπή “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ” και όχι μόνο, με τον Χρήστο Μακαρώνη, ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021.

741

 

Έχουμε σημαντικά νέα, ειδήσεις και ανακοινώσεις για ενδιαφέροντα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας!!!

Αποκλειστική, βαρυσήμαντη συνέντευξη του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και της Δημοτικής αντιπολίτευσης της Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτη Μανούρη, στον Χρήστο Μακαρώνη, στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» την Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 7:00 μμ.

Μας μιλά για την πανδημία στη χώρα μας και στο Δήμο Νέας Ιωνίας ειδικότερα, πως την αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι. Για τη σύγχρονη «Μαυρογιαλούρο» κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ και τις μεθόδους της!!! Θεωρεί το Δημαρχείο μαγαζί της και τους δημότες υποτελείς της “αυτοκρατορίας” της… Για την απαξίωση των Δημοτικών Συμβούλων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, από τη Δήμαρχο και την κα Αλατσίδου, την καθηγήτρια & Αντιδήμαρχο Παιδείας… Βγάζει από το κάδρο αυτό τον Πρόεδρο, που κατά κοινή ομολογία, ασκεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί τα καθήκοντά του. Μια συνέντευξη, του TMPRESS,  που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Τι αλλάζει στην δημοτική αρχή  Νέας Ιωνίας και τι αποφάσεις πρέπει πλέον να παρθούν μετά και την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του αντιδημάρχου κοινωνικής πολίτικης.

Και όπως λέει ή μάλλον έλεγε όταν ήταν Δημοτική Αντιπολίτευση ο κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε!… Συμφωνούμε πάρα πολύ κύριε Αντιδήμαρχε… Εσάς μας αξίζει στη Νέα Ιωνία, εσάς έχουμε!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!

 

https://www.youtube.com/watch?v=tMIS0oditpU

 

 

GOLD Διαφήμιση