Η ψηφιακή πολιτική για τους ΟΤΑ και η κωλοτούμπα της δημοτικής αρχής της Νέας Ιωνίας… Του Χρήστου Μακαρώνη

807

Αντιδήμαρχο ψηφιακής πολιτικής “ορίσαμε” στη Νέα Ιωνία, αλλά κανείς δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το αντικείμενο στη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας… Ούτε η Δήμαρχος κα Δέσποινα Θωμαΐδου, ούτε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, ούτε κάποιος άλλος.

Γίνονται τεράστια βήματα στον τομέα αυτό, όπως πρόσφατα στο δήμο Τρικκαίων με το 1o plug Play Συνέδριο, Restart MAI City. Ένα συνέδριο με πλούσια θεματολογία, μια εντυπωσιακή διοργάνωση με καταξιωμένους εισηγητές, εφαρμόσιμες λύσεις, νέες ιδέες, λειτουργικές επιλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ευτυχώς υπάρχουν αυτοδιοικητικοί, που και πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές επιμένουν, γιατί το πιστεύουν πραγματικά, ότι η ψηφιακή τεχνολογία είναι το μέλλον για την τοπική αυτοδιοίκηση, την εξυπηρέτηση δημότη και επιχειρήσεων. Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί βλέπουν το μέλλον και επιλέγουν, τεχνολογία προς όφελος του πολίτη.

Όσο για την κα Δέσποινα Θωμαΐδου, τη νέα δήμαρχο Νέας Ιωνίας και τη “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” γενικότερα, από ότι φαίνεται, το θέμα ψηφιακή πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι απλά μια κωλοτούμπα… Όπως έλεγε και ο κ. Κουλούρης, σημερινός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, στο χώρο των συνεδριάσεων: “αυτά είναι βλακείες, δεν τα χρειάζεται ο δήμος”..

.

GOLD Διαφήμιση