Η εκπομπή “Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ”ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 με τον Χρήστο Μακαρώνη και την Χριστίνα Παπαηλιοπούλου…

678

 

Τα έσπασαν στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας… είναι τυχαίο αυτό τώρα; Αρχισαν να βλέπουν το αληθινό πρόσωπο και όχι το προσωπείο της ανεκδιήγητης και αλλοπρόσαλλης Δημάρχου Νέας Ιωνίας… Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται… ‘Ωρα να επέμβουν η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, καθώς και οι άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες τους Κράτους! Φτάνει πια, ο κατήφορος!

Το ελεύθερο δημοσιογραφικό δίκτυο TMPRESS, δεν θα σταματήσει τις αποκαλύψεις, όσο ψηλά κι αν φτάσουν, όποιες κι αν είναι αυτές. Επιτέλους, ας σταματήσουν κάποιοι τον κατήφορο της Αυτοκράτειρας – Δημάρχου, κας Δέσποινας Θωμαϊδου.

Μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή, εκπομπή με την Χριστίνα, στο TMPRESS. Μαζί με τον Χρήστο Μακαρώνη, σχολιάζουν τη δημοτική επικαιρότητα της Νέας Ιωνίας, τα κακώς κείμενα, την πανδημία και τα μέτρα της κυβέρνησης, την κατάσταση της αγοράς και πολλά άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα. Δεν θα αφήσουμε τίποτα ασχολίαστο!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ & ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ…ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Jh9jJAlLOg8

 

 

GOLD Διαφήμιση