Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

1981

Κύριε Ιωάννου, Πρόεδρε του ΟΠΑΝ, ως δημοσιογραφικό δίκτυο και περισσότερο ως δημότες αυτής της πόλης, της Νέας Ιωνίαs, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, εάν τα τελευταία χρόνια συμμετείχατε ως εξεταστής στα ΤΕΦΑ στο Κολέγιο Αθηνών.  Μας το μεταφέρανε υπεύθυνες πηγές που έχουμε, αλλά θα θέλαμε τη δημόσια τοποθέτησή σας σε αυτό. Γιατί εάν ισχύει, τότε λύνεται το “κουβάρι” στο θέμα των μαθημάτων που εσείς κάνετε κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Κ2 του ΟΑΚΑ. Αφού είσαστε και στην επιτροπή που εξετάζει όσους συμμετέχουν εκεί.. .Κοινώς, Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… 

GOLD Διαφήμιση